Ma mai place? Ma mai doreste?

513 0

Totalmente fals. Aceasta idee este doar o impresie, pentru ca foarte rar barbatii au aceleasi pareri despre femei precum…femeile.

Pete, picioare umflate, 15 kilograme in plus, nervi din temiri-ce, pofte ciudate, pe scurt, un monstrulet pe care cu greu l-ar putea suporta cineva. Nici nu-ti trebuie mult sa izbucnesti in lacrimi.

Ei bine, trage aer in piept, spala-te pe fata cu putina apa rece si uita-te mai bine in oglinda, incercand sa te vezi cu ochii lui, nu cu ai tai. Si ai sa vezi o femeie care poarta in pantece o viata de om, motiv pentru care, oricat de neconforma cu standardele obisnuite, esti frumoasa. Foarte frumoasa!

Nu ma mai iubeste, nu ma mai vrea

Asta este adevarat doar in capul tau. Pentru ca, asa cum esti, ca un mic elefant cu mers de rata leseasca, pentru el esti mai sexy decat Shakira in momentele ei cele mai sexy.

Burtica, privirea calda, lumina cu totul speciala de pe fata ta, toate la un loc te fac mai atragatoare decat o suta de manechine si top-modele la un loc. Este foarte adevarat ca la toate noile puncte de atractie contribuie si recunostinta pentru faptul ca-i porti si-i vei da nastere fiului/fiicei lui.

Si inainte existau momente in care nu prea mai aveai chef de viata si toate ti se pareau cu susul in jos. Atunci te fortai un pic, folosind cateva trucuri, te simteai mai sexy si viata merita dintr-o data traita. Si acum se poate!

1. Te incomodeaza burta? Se rezolva. Ai picioarele frumoase, asa ca arata-le pe ele mai degraba „decorand” burtica cu un sarafan dragut si viu colorat.

2. Dimpotriva, ti s-au umflat picioarele. Le poti ascunde in niste botine din panza, cat mai comode, lasand sa se intrevada sanii pietrosi, care stii cat ii plac!

3. Poarta, in dormitor, lenjerie din voal, cu multe falduri transparente. Pentru el va fi senzational, iar tu te vei simti bine.

In this article

Join the Conversation