Mame si copii, pe podiumul de moda de la Milano la show-ul Dolce & Gabbana

770 0

Show-ul Dolce & Gabbana a fost sugestiv intitulat "Viva la Mama!", aducând atenţiei publicului manechinele-mame, copiii acestora şi ţinute inspirate din relaţia lor. Copiii sunt. de altfel, tot mai prezenţi la show-urile de modă. La Săptămâna Modei de la New York, mai multe vedete au venit la prezentările de modă însoţite de copii, gestul acestora nefiind neapărat aplaudat deoarece micuţii nu au savurat show-urile, care nu erau potrivite vârstei lor, şi au dat semne de plictiseală şi de oboseală.

Citeşte şi Cum îţi construiesti garderoba in timpul sarcinii

Un spectacol inedit, marca Dolce & Gabbana

Printurile de pe ţinute au fost inspirate din desenele copiilor. Câteva manechine au defilat pe podium legănându-şi bebeluşii în braţe în timp ce purtau ţinutele D&G. Bianca Balti, aflată în luna a şasea de sarcină, a apărut pe catwalk într-o rochie roz. Alte participante la show au avut rochii cu aceleaşi modele purtate de fetiţelor lor.

Nu au lipsit nici ţinutele cu trandafiri roşii sau mesaje de dragoste, ori căştile supradimensionate acoperite cu bijuterii sau printurile vesele şi colorate bazate pe desenele copiilor.

Citeşte şi Rochii de seara pentru gravide

Ţie îţi place tema show-ului Dolce & Gabbana? Cum ţi se par micuţii şi mamele lor pe podiumul de modă?

 

In this article

Join the Conversation