Mamele isi asteapta banii

317 0

Majoritatea cazurilor sunt din Bucuresti. Cea mai grava situatie este in Bucuresti, unde din 6.000 de dosare depuse au fost onorate 929.

Amalia Moraru (40 de ani) din Bucuresti, este mama unei fetite de un an si jumatate. „Am depus cerere pentru recalcularea indemnizatiei la 85% inca din ianuarie.

Desi am tot intrebat ce se intampla cu banii, functionarele de la agentie m-au sfatuit sa astept acasa. Acum suntem la sfarsitul lui aprilie si nici urma de indemnizatie. Primesc tot 600 de lei cat primeam si inainte de schimbarea legii”, spune doamna Moraru.

Tatiana Radu (32 de ani) din Bucuresti, urmeaza ca peste o luna sa-si depuna dosarul pentru primirea indemnizatiei pentru cresterea copilului in varsta de pana la doi ani. „Cunosc multe mame care desi au depus cereri de recalculare primesc tot 600 de lei, ca pe vechea lege.

Sper sa se reglementeze situatia si sa ne primim banii cuveniti”, afirma mama. Potrivit datelor furnizate de Agentia Nationala de Plati si Prestatii Sociale (ANPPS), in Bucuresti au fost depuse 6.000 de dosare de recalculare.

Citeste AICI articolul integral

In this article

Join the Conversation