Mami.ro si Freeman Entertainment te invita la film!

703 0

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Din adancurile salbaticiei australiene, s-a ivit un nou erou. Din 2 octombrie, aventura are un nou nume: Blinky Bill, un koala cu multa imaginatie si cu o misiune foarte importanta: sa-si gaseasca tatal, un mare explorator care a plecat sa gaseasca Marea Dragonilor Albi si nu s-a mai intors. Cu Blinky, pornesc la drum si prietenii sai Nutsy – o domnisoara koala fitoasa – si Jacko – o soparla energica si ametita.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii invitatiei „Blinky Bill: Koala cel Poznas” sunt:
Gaina Daniel
Popa Roxana
Mocanu Anamaria

Ce castigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la animatia Blinky Bill: Koala cel Poznas.

Intrebare

Acest cantaret si prezentator de emisiuni de succes (Vrei sa fii milionar?, Copiii spun lucruri trasnite) isi imprumuta vocea personajului Blinky Bill. Care este numele lui?

a) Virgil Iantu
b) Serban Copot
c) Dan Negru

Din 2 octombrie, vino cu toata familia la cinema sa vezi o animatie super amuzanta – Blinky Bill: Koala cel Poznas. Un film distribuit de Freeman Entertainment, dublat in limba romana de: Virgil Iantu, Dana Rogoz, Serban Copot, Andi Vasluianu, Ilinca Vandici si Adelina Pestritu. Blinky Bill: Koala cel Poznas. Din 2 octombrie numai la cinema.

REGULAMENT

Perioada de desfasurare: 5 – 12 octombrie 2015
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 13 octombrie 2015

In this article