Mami.ro si Freeman Entertainment te invita la film!

1239 0

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Condusă de dorinţa de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, Crăiasa Zăpezii va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei.

Animaţia prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii. De-a lungul drumului, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Popa Laura Mihaela
Eftenie Elena
Popa Ioan

Ce castigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la animatia „Craiasa Zapezii”.

Intrebare

Ce cantareata, fosta solista a trupei Mandinga, isi imprumuta vocea curajoasei Gerda in animatia Craiasa Zapezii?

  • Elena Gheorghe
  • Serban Copot
  • Dan Negru

Regulament

Perioada de desfasurare: 9-19 noiembrie 2015
Extragere castigatori: 20 noiembrie 2015

Vino si tu cu Gerda si Kai in cea mai captivanta aventura a iernii. Din 13 noiembrie, Craiasa Zapezii, povestea iubita de toti copiii, vine la cinema intr-o minunata animatie 3D dublata in limba romana de Elena Gheorghe, Dan Cruceru, Claudia Cream si Simona Patruleasa si multi altii.

Un film distribuit de Freeman Entertainment. Vino la cinema din 13 noiembrie sa vezi Craiasa Zapezii!

In this article