mami sarbatoreste la BABY EXPO cu tine!

296 0

Iti propunem sa iesi din tiparele clasice pentru a alege cele mai frumoase cadouri si a te pregati de sarbatoare alaturi de noi la BABY EXPO.

Distreaza-te impreuna cu mami !

  • Pentru ca mami implineste 7 ani, ti-am pregatit o distractie pe cinste!! Vino la standul mami si bucura-te de 7 activitati surpriza, castiga 7 premii deosebite in fiecare zi, fa poze intr-un cadru original, creat special pentru tine si cei mici.
  • Pentru a-ti starni curiozitatea, iti dezvaluim doar o parte din aceste surprize: teatru de papusi, citirea astrogramelor, concurs de colorat…iar restul…hai, nu te-am convins deja?!

Hai la baloane, confetti, povesti si cantecele, jucarii!

  • De asemenea, dragi parinti, joi 6 decembrie, orele 13:00-15:00 mami va invita la seminarul „Meseria de parinte: se invata sau se simte?”
  • Poti sa te perfectionezi in arta de a fi parinte? Poti invata mai mult? E vorba doar despre calitati innascute?
  • Pentru ca mami incurajeaza alaptarea naturala, am creat special pentru tine, mami, un spatiu intim si relaxant pentru a-ti hrani bebelusul.

Pentru ca lucrurile frumoase ne imbogatesc imaginatia si ne bucura sufletul, prietenii nostri, kihi-kiha si daiana au decorat standul mami ca de poveste. Multumim partenerilor nostri de la Baby Expo:

http://www.kihi-kiha.com

Designeri: Laura Eftode ([email protected]); Madalina Zavoianu ([email protected])

Daiana Prundurel
[email protected]

Reni de-adevaratelea de la Polul Nord, adusi de ING Asigurari de Viata!

Mos Craciun isi muta atelierul la BABY EXPO, iar in weekend primeste ajutoare de nadejde: doi reni veniti tocmai de la Polul Nord ! Datorita distantei parcurse, programul lor este unul special : Sambata 8 si Duminica 9 Decembrie, intre orele 13.00 – 16.00.

2.000 de cadouri oferite de Ursuletul Nestle micutilor vizitatori

Concurs de triciclete pentru Tatici si Pitici – Cei mai voinici Pitici si cei mai dinamici si nonconformisti Tatici se intrec in concurs si demonstreaza ca jocul si copilaria nu au varsta. Zanele Kinder Milch-Schnitte, Zana Laptelui si Zana Albinuta premiaza toti participantii.

Povesti la gura sobei cu Gify! – Langa bradul de Craciun, Gify, micuta girafa roz, mascota lantului de farmacii CITY PHARMA, ii invita pe copii sa savureze turta dulce si sa participe la concursuri antrenante si tombole cu premii.

La Ursuletul Albastru – Primul restaurant pentru Bebe realizat in parteneriat cu Nestle, unde cei mai mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru bebelusi !

Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea – 4 zile de competitie in care 300 de Bebelusi arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si primesc premii de la Ursuletul Nestle.

Spatiul de joaca Chiccco cu tobogane, casute, balansoare

Tombola BABY EXPO cu premii din ora in ora! – peste 400 de premii.

Tombola Gravidelor!

Hai sa te bucuri de toate surprizele de la BABY EXPO si alege cadouri la preturi speciale de sarbatoare !

  • 6-7-8-9 Decembrie
  • Sala Polivalenta Bucuresti
  • Zilnic intre orele 10.00 si 18.00, iar Duminica pana la 17.00.
  • Afla mai multe pe : www.babyexpo.ro

In this article

Join the Conversation