mami special – Alimentatie

961 0

Cand vine pe lume puiul tau plamadit 9 luni in burtica iti faci milioane de promisiuni: ca vei sta lipita de el, ca-i vei fi asculta fiecare bataie de inimioara, ca-l vei ajuta sa creasca mare, ca-i vei da doar ceea ce e mai bun din lumea asta pentru el, ca vei puternica ca sa-l poti sustine, ca-i vei fi cea mai buna prietena, cel mai bun suport. Si asa faci! Ii oferi primul sarut pe obrajori, ii pregatesti tu prima baita, prima portie de lapte, apoi prima mancarica
Acest supliment al revistei mami vine sa sublinieze importanta meselor si a mancatului sanatos. Citeste-l si fii informata! De tine depinde sanatatea familiei tale, mami! [
Laura Udrea, Redactor-sef mami]

Din cuprins:

De ce este bine sa alaptez?

Meriti toate aprecierile ca te-ai decis sa-ti alaptezi micutul. Si este foarte important sa afli cat de sanatos este si pentru tine alaptatul puisorului tau.

Alimente interzise pana la 3 ani

Unele alimente nu sunt indicate pentru micutul tau, deoarece sunt mult prea grele pentru stomacelul lui. Afla care sunt acestea si fereste-l de ele.

Dependenta de dulciuri si efectele ei

O surpriza dulce este tot ceea ce isi doresc mai tare copiii, si nu numai la desert. Ai grija insa, zaharul oferit in exces, mai ales in primii ani de viata, poate avea efecte negative pe termen lung!

Ce contine pachetelul pentru gradinita

Ca orice mamica, pe langa intrebarile zilnice legate de felurile de mancare pe care trebuie sa le pregatesti pentru familie, mai apare inca una: "Ce ii pun in pachetelul de gradinita?".

In this article

Join the Conversation