Mamica de bebe de 3 luni

2304 0

Te ingrijoreaza faptul ca ai bebe de 3 luni si inca mai porti pantalonii de gravida? Nu esti singura. Adu-ti aminte: de cate luni ai avut nevoie ca sa aduci pe lume un copil, de tot atatea vei avea nevoie ca sa-ti recapeti silueta dupa nastere.

Ca sa accelerezi procesul de slabire, ai grija ce manaci si fa miscare zilnic. Odata cu pierderea kilogramelor, s-ar putea sa pierzi si cateva fire de par. Asta pentru ca un bebe de 3 luni continua sa ia de la tine toate vitaminele de care are nevoie. Mananca echilibrat si bea doi litri de apa pe zi – problema se va remedia de la sine.

Chiar daca ai un bebe de 3 luni, fa-ti timp si pentru tine

Meseria de mama e mai solicitanta decat ti-ai fi inchipuit. Iti ramane foarte putin sau chiar deloc timp pentru tine. Totusi, nu te neglija. Grijile, schimbarile drastice din viata ta, fluctuatiile hormonale, oboseala, toate isi pot spune cuvantul si pot duce la depresia postpartum.

Fa cate putin din ceea ce-ti facea placere inainte. Lasa-l pe micut in grija lui tati sau a lui buni si pune la frigider, in biberon, lapte muls inainte, ca sa poti iesi o ora din casa.

Nu te simti vinovata. Meriti din plin o pauza, iar bebe va avea numai de castigat cu o mamica relaxata si fericita langa el.

In this article

Join the Conversation