Mamici, alarma! Folositi doar biberoanele din sticla!

287 0

Si Anca foloseste pentru Matei acelasi tip de biberon: ‘O sa le schimb cu cele din sticla, pentru ca sanatatea copilului e cea mai importanta’. Biberoanele din plastic sunt toxice si generatoare de boli grave, spun cercetatorii americani de la Scoala Medicala Peninsula. Acestia au demonstrat ca bisfenolul A, o substanta chimica care se regaseste in compozitia biberoanelor de plastic, poate genera diabet si grave afectiuni ale inimii.

Atentie, mamici! Biberoanele din plastic va pot imbolnavii copiii, deoarece contin o substanta chimica periculoasa pentru sanatatea micutilor: bisfenolul A. Aceasta este una dintre cele mai comune substante folosite la producerea ambalajelor de plastic si poate ajunge in alimente sau bauturi, mai ales cand acestea sunt fierbinti.

Cercetatorii americani au aratat ca folosirea ambalajelor de plastic (sticle, biberoane sau alte recipiente pentru mancare si bauturi) creste riscul de diabet si boli de inima. Alte cercetari facute pe animale au asociat bisfenolul A cu cancerul la san, bolile de ficat, probleme de fertilitate la barbati si disfunctii de crestere la tineri.

In this article

Join the Conversation