Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san

429 0

Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san organizate la Brasov de asociatia Casiopeea a reunit peste 950 de brasoveni, adulti si copii. Acestia au ales sa isi petreaca dimineata pe aleile de Sub Tampa, in numele sportului, al sanatatii si al solidaritatii. Prin participarea lor la Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san, participantii redau speranta si incredere femeilor care vor beneficia de protezele mamare achizitionate in urma acestui eveniment.

Organizatorii, sponsorii si participantii s-au reunit in jurul aceastei cauze aducand in atentia tuturor cat de important este sa nu fii indiferent la nevoile femeilor diagnosticate cu cancer la san.

Invitati de marca

Campioanele mondiale Corina Ungureanu si Claudia Presecan s-au aliniat la start alaturi de toti brasovenii veniti astazi pe aleile de sub Tampa.
Crosul Casiopeea, evenimentul de strangere de fonduri, a fost sustinut de Camera de Comert, Industrie si Agricultură Francezs din Romania, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Alianta Franceza si Primaria Municipiului Brasov; beneficiarii directi ai evenimentului sunt femeile ce sufera de cancer la san din Brasov. De altfel, in urma editiei de anul trecut – prima editie din Brasov- au fost donate 250 de proteze mamare.

Castigatori: Adulti: Spiridon Elena Alina si Campan Bogdan si Corporate challenge: GDF Suez Energie Romana

 

 

In this article

Join the Conversation