Masajul bebelusului: cel mai relaxant moment al zilei

619 0

Expertii de la Klorane Bebe iti ofera cateva idei pentru ca bebelusul tau sa se bucure din plin de cele cateva minute de masaj.

Momentul ideal pentru masajul bebelusului

Dupa baie, bebelusul se simte in siguranţa in bratele tale. Acesta este momentul ideal pentru a incepe mica voastra sedinţa de masaj delicat. Dupa ce masezi bebelusul si vezi ca acesta este relaxat, pune-l la culcare. Va adormi foarte repede si va avea un somn profund. Fii atenta sa nu-i faci baie sau masaj imediat dupa masa, ci mai tarziu.

Crearea unei atmosfere placute
Pentru ca masajul sa fie reusit, camera in care sunteti trebuie sa fie bine incalzita (la aproximativ 25°C), aerisita dar fara curent de aer, calma, si sa nu fie agitatie imprejur. Opreste telefonul mobil si pune o muzica de ambianta sau un cantec de leagan placut. Lasa o lumina slaba si difuza in camera pentru a-l ajuta pe bebelus sa se destinda. Ca masura de siguranţa, nu uita sa-ti  scoti bijuteriile pentru ca acestea sa nu-ti impiedice miscarile si sa nu-l zgarie pe bebe.

Durata masajului
5 minute sunt suficiente pentru un nou-nascut; incepand cu varsta de o luna, putem ajunge pana la 10 minute sau mai mult daca bebelusul tolereaza masajul si este obisnuit.
 

 

In this article

Join the Conversation