Mesaje de Revelion 2015. Cele mai frumoase urari de Anul Nou

1064 0

Trimite, la cumpana dintre ani, mesaje frumoase, care sa-i bucure pe cei dragi. Daca te simti lipsita de inspiratie, parcurge lista noastra de mesaje de Revelion si alege-l pe cel pe care-l consideri potrivit.

Mesaje de Revelion 2015

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou asa cum ai visat!

Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!

Citeste si Petrecere de Anul Nou pentru copii

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! Un an nou fericit!

Iti doresc sa ai parte de sarbatori deosebite pe care sa le primesti cu multa caldura-n suflet, iar anul ce va veni sa-ti aduca ceea ce-ti lipseste – poate – cel mai mult… cealalta jumatate a sufletelului tau! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu sanatate!

Spune anului nou ce vine,
Sa-ti aduca numai bine…
Si mai spune-i sa iti dea,
Tot ce vrea inima ta…
Fericire, sanatate si multi bani
La Anu’ si La Multi Ani!

Citeste si Insarcinata de Sarbatori.Ce pot manca?

Va doresc de 2015 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! La multi ani!

"Cu speranta ca noua an va fi mai bun decat batranul 2014, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un An Nou fericit!"

Ce mesaje de Revelion 2015 ti-au placut cel mai mult?

 

In this article

Join the Conversation