Mila Kunis a nascut o fetita

403 0

Mila Kunis a născut o fetiţă, aceasta este stirea zilei care ne vine de la Hollywood! Micuţa este primul copil al cuplului Mila Kunis (31 de ani) şi Ashton Kutcher (36 de ani), foto. 

Logodnicul a fost un real sprijin pentru frumoasa actriţă încă din timpul sarcinii. Invitată la show-ul lui Ellen DeGeneres Show din luna mai, Mila Kunis (31 de ani) a spus: "Ashton a bănuit că voi avea pofte, aşa că a aprovizionat frigiderul de rezervă cu alimente ciudate, murături şi varză acră, dar şi anşoa şi îngheţată, pentru cazurile în care aş avea poftă de ceva." Se pare că bănuielile prevăzătorului viitor tată au fost, măcar parţial, îndreptăţite pentru că Mila Kunis a mărturisit că poftele in timpul sarcinii au îndemnat-o să mănânce murături şi varză acră.

Pentru familia lor mărită, cei doi au cumpărat în urmă cu câteva luni o casă nouă, mai potrivită unei familii cu copii, în Beverly Hills, în valoare de peste 10 milioane de dolari. Mai mult, Ashton (36 de ani) a început să înveţe şi limba rusă (Mila Kunis, pe numele ei complet Milena "Mila" Markovna Kunis, s-a născut în Ucraina).

Mila Kunis a născut o fetiţă – din culisele unui eveniment fericit

Într-un interviu acordat cu ani în urmă revistei "People", Mila Kunis a mărturisit ca Ashton Kutcher a fost primul bărbat pe care l-a sărutat. Acest lucru s-a petrecut în 1998, în faţa camerelor de filmat, în timpul "The 70’s Show". Era emoţionată şi s-a îndrăgostit pe loc de chipeşul actor. Drumurile lor s-au despărţit apoi, fiecare având relaţii separate. Între timp, Ashton Kutcher a fost căsătorit cu Demi Moore.

Deocamdată nici Ashton Kutcher, nici Mila Kunis nu au suflat niciun cuvânt de vreo fotografie cu fetiţa lor. Ei preferă să se bucure în linişte de minunea din viaţa lor. Felicitari proaspeţilor părinţi.

In this article

Join the Conversation