Miting aviatic in weekend: Bucharest International Air Show 2014

502 0

Daca weekendul acesta vrei sa faci ceva interesant cu copilul tau sau daca este pasionat de desenele animate "Avioane", mergeti la Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu unde sambata, de la ora 08.00, are loc mitingul aviatic Bucharest International Air Show (BIAS). Este cel mai asteptat eveniment de acrobatie aeriana al anului!

Copilul tau o sa fie incantat sa-i vada zburand pe temerarii de la Hawks of Romania (echipa nationala de acrobatie), Fortele Aeriene Romane, Iacarii Acrobati si Tarom, The Flying Bulls si Jurgis Kairys. Daca mai vrei inca un motiv: printre invitatii speciali se numara Veres Zoltan, detinatorul a cinci recorduri inregistrate in Guinness Book si Luca Bertossio, campionul mondial en titre la planorism sunt invitati speciali.

Anul trecut, BIAS a fost un spectacol impresionant, cu100 de piloti si parasutisti si 100 de aeronave, iar anul acesta, mitingul nu se anunta cu nimic mai prejos!

Expozitie de aviatie generala la BIAS 2014

In cadrul mitingului aviatic Bucharest International Air Show, la Romaero va fi organizata si a 3-a editie a expozitiei internationale de aviatie generala „General Aviation Exhibition”.

Important: Accesul publicului la BIAS 2014 se face prin Romaero, incepand cu ora 8:00, iar intrarea este libera. Pentru detalii accesati site-ul oficial www.bias.aero.

In this article

Join the Conversation