Moraz – secretul plantelor medicinale

337 0

Brand-ul Moraz inseamna, dincolo de toate, traditie, respect pentru natura si pentru tratamentele stravechi de vindecare.

In ebraica, Moraz inseamna” secretul plantelor medicinale”.

Secretul produselor Moraz consta in descoperirea proprietatilor „plantei uimitoare” Polygonum, ale carei extracte au capacitati foarte mari de vindecare: acidul salicic( cu rol important in dezvoltarea si hranirea tesutului), taninul (efect antifungic, antiinflamator, antihemorgic), flavononide (antioxidant, opreste hemoragiile, favorizeaza absorbtia vitaminei C) ,leucoanthocyanidin (antiinflamator) si vitamina C.

Gama de produse Moraz contine: crema pentru maini si picioare, crema cu efect reparator asupra pielii, crema antiacneica, decongestionant nazal (recomandat in special bebelusilor).

Va invitam sa va convingeti de efectul minunat al produselor Moraz cu minikitul ce contine 3 dintre produsele liniei Moraz:

Caftan – Crema pentru picioare, este cea mai buna solutie pentru toate problemele ce apar la nivelul piciorului, incluzand si pe cele ale atletilor si diabeticilor. Asigura protectia maxima a talpii si a calcaiului. Hidrateaza pielea, ajuta atat la preventia cat si la vindecarea basicilor, crapaturilor, calozitatilor, fungilor.

Dry Hands – Crema pentru maini, ofera protectie eficienta si de durata a pielii mainilor impotriva uscarii si craparii datorate variatiunilor climaterice, muncii prelungite sau a conditiilor dure de lucru; mentine pielea neteda, catifelata si sanatoasa. Se poate folosi, deasemenea si pentru alte parti ale corpului cu piele uscata.

Skin Saver – Unguent reparator, un tratament eficient pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii( taieturi, rani usoare, arsuri de gradul 2, eczeme, psoriasis, dermatite atopice, iritatii, seboree). Accelereaza refacerea tesutului si are un puternic efect antiinflamator si antiseptic. Relaxeaza si intretine elasticitatea si tonusul pielii.

Minikit cu 3 produse de 10 ml, 5.5 RON pret recomandat (de raft).

In this article

Join the Conversation