Muzeul Antipa, Bucuresti, invita copiii sa-si petreaca o noapte in incinta lui.

849 0

Programul "Leganati de Deinotherium" fost lansat anul trecut de Muzeul Antipa, Bucuresti, si s-a bucurat de un succes neasteptat.

"Leganati de Deinotherium", la Muzeul Antipa, Bucuresti

Desi, initial, programul prevedea o singura noapte pe luna, datorita numarului mare de solicitari, copiii cu varste intre 6 si 12 ani, s-au lasat „leganati” de Deinotherium în 10 nopti diferite din vara anului trecut (mai-septembrie). Peste 200 dintre ei au participat la controlul de inchidere a Muzeului Antipa, au ascultat povestea sau legenda pregatita de catre un cercetator, dedicata unui animal actual sau disparut, si au adormit în „Sala Deinotheriumului”, visand, poate, la cum salveaza speciile de la disparitie.

Programul a fost reluat la cererea publicului, si copiii cu cu varste cuprinse între 6 si 12 sunt invitati din nou sa petreaca o noapte la Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”. Deoarece grupele s-au completat, atat pentru noaptea de 5 iulie, cat si pentru cea din 12 iulie, parintii interesati trebuie sa rezerve locuri pentru copiii lor pentru noaptea din 19 iulie.

Detalii

  • Inscrierea participantilor se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: [email protected] sau la numarul de telefon: 021 312 88 26, tasta 4.
  • Prezentarea copiilor inscrisi, la Muzeul Antipa, Bucuresti, este stabilita pentru ora 21.00, iar parintii sunt asteptati sa-i ia a doua zi, sambata, incepand cu orele 8.30, dupa ce copiii au servit micul dejun, constand in branzeturi proaspete asigurate de catre sponsorul programului, Delaco Romania.
  • Tarife: 200 Lei/ copil; 300 Lei/ doi frati; 400 Lei/ trei frati.

 

In this article

Join the Conversation