Nico si Nicola canta pentru viata

289 0

Nico si Nicola au cantat, in acest week-end, pentru toti cei care sunt alaturi de Pampers si UNICEF in lupta impotriva tetanosului neonatal. Sustinatoare ale campaniei umanitare „1 pachet = 1 vaccin”, Nico si Nicola au emotionat inimile celor prezenti si au facut astfel apel la mamele din Romania, pentru a se uni si a lua parte impreuna cu Pampers si UNICEF la lupta pentru salvarea zecilor de mii de micuti din tarile afectate de tetanos.

Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, Pampers si UNICEF continua sa stranga fonduri pentru vaccinurile antitetanos necesare viitoarelor mamici si bebelusilor din tarile afectate de aceasta maladie. Astfel, pentru fiecare pachet cumparat, care poarta insemnele campaniei, Pampers doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin, necesar salvarii viatii unui micut.

Acestei initiative i s-a alaturat, inca de anul trecut, lantul de magazine Real. Vineri, 7 mai, in magazinul Real Vitan din Bucuresti, NICO a cantat pentru toti cei care intind o mana de ajutor copiilor mai putin norocosi si a donat produse Pampers destinate maternitatilor din Bucuresti, in urna special amenajata:

„Sunt convinsa ca muzica poate uni milioanele de mamici din intreaga lume. Melodia campaniei reuseste sa ne apropie si sa ne faca mai puternici, pentru a putea ajuta si copilasi din colturi poate uitate de lume”, declara Nico.

La randul sau, lantul de magazine Auchan, si el sustinator al campaniei Pampers-UNICEF, a gazduit sambata concertul NICOLEI, care a cantat in calitate de sustinator al campaniei „1 pachet = 1 vaccin”. Nicola i-a invitat pe toti parintii sa se alature luptei pe care Pampers si UNICEF au demarat-o pentru a elimina tetanosul neonatal:

„Sustin campania Pampers – UNICEF si incerc ca printr-un gest mic, sa pot oferi ceva de pret: sansa unei alte mame de a-si tine copilul in brate, in fiecare zi”, spune Nicola.

Prin vocile vedetelor pe care le au alaturi, Pampers & UNICEF fac apel la mamele din Romania si din intreaga lume pentru a se uni in lupta impotriva tetanosului neonatal. in 2010, personalitati precum Andreea Marin Banica (Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF in Romania), stefan Banica Jr., Nico, Analia Selis, Nicola, Andra, Anca turcasiu si Chris Simion si-au unit fortele alaturi de Pampers si UNICEF in salvarea a milioane de vieti.

In this article

Join the Conversation