Alertă alimentară: Un aditiv folosit în mii de produse este CANCERIGEN

216 0

Citeşte şi Eşti gravidă? Citeşte lista aditivilor alimentari pe care TREBUIE să îi eviţi

Comisia Europeană vrea astfel să prevină problemele de sănătate pentru oameni, mai ales că guma de guar este unul dintre cele mai folosite adaosuri alimentare din lume.

Citeşte şi Nu toate "E-urile" sunt dăunătoare. Vezi ce "aditivi" naturali conţin alimentele

Astfel, aditivul ar urma să fie transportat de acum în condiţii speciale. Problemele au apărut încă din 2007, atunci când substanţa cangerigenă a fost descoperită în mai multe loturi de gumă de guar, care nu au fost trimise pentru verificare în laborator.

Guma de guar este folosită pentru a face alimentele mai gelatinoase şi a le mări volumul.

Citeşte şi TOPUL alimentelor care pot produce CANCER şi topul celor care îl PREVIN
 

In this article

Join the Conversation