Începe Baby Boom Show

Joi, 9 martie, la ROMEXPO începe Baby Boom Show - primul târg pentru viitoare mămici și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani.

1085 0

(P) Cu un concept nou, prin care își propune să prelungească 8 martie cu încă 4 zile, evenimentul reunește lansări în premieră, vedete, cele mai multe clinici medicale și bănci de celule stem și o mulțime de acțiuni gratuite pentru copii și părinți.

 

Lansari în premiera în România și vedete la Baby Boom Show

Joi, 9 martie, ora 17.30 – Smart Baby și Kinga Varga îi invită pe vizitatorii Baby Boom la evenimentul de lansare al căruciorului gb. Create special pentru părinții moderni prinși în efervescența vieții urbane, cărucioarele gb îmbină culorile vibrante și moderne cu tehnologia de ultimă generație. Acestea vin ca soluție a crizei de spațiu și satisfac nevoia de mobilitate datorită sistemului de pliere facilă și a dimensiunilor compacte.

Sâmbătă, 11 martie, ora 12.00 – Vedetele dau ora exactă în modă la Baby Boom. Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea, Andreea Tonciu, Cristina Siscanu și Mădalin Ionescu testează cărucioarele Stokke. Trei modele de cărucioare Stokke echipate pentru toate anotimpurile lui 2017 vor fi testate de actuali și viitori părinți, doar la Baby Boom Show.

Acțiuni gratuite pentru mămici și copii

În fiecare zi la Baby Boom vor avea loc numeroase activități gratuite pentru părinți și copii: tunsori oferite de salonul Forfecila, ședințe de make-up realizate de reprezentanții Oriflame, locuri de joacă pline de culoare și veselie, spectacole de balet, fotografii profesionale gratuite realizate la standul Kinder Studio, ședințe de evaluare motrică, de logopedie și ortodonție și multe altele îi așteaptă pe vizitatori timp de patru zile la ROMEXPO.

Branduri în exclusivitate și discounturi doar la Baby Boom

Din 350 de branduri participante, 175 sunt în exclusivitate la Baby Boom! Companiile au pregătit și de această dată reduceri importante, ce ajung până la 60% pentru sute de produse.

Servicii complete pentru viitori și actuali părinți

Baby Boom Show își menține rolul de a fi o resursă informațională importantă pentru actualii și viitorii părinți. Astfel că Seminariile de Puericultură, Diversificare sau Despre Somnul Bebelușului se vor desfășura și de această dată cu sala plină.

În plus, pentru viitorii părinți, la Baby Boom vor fi prezente cele mai multe maternități și bănci de celule stem care au pregătit oferte speciale. Babystem, Biogenis, Cordblood center, Futurehealth Biobank Romania, Lifeline Romania, Medlife, Regina Maria (maternitatea și banca de celule stem), Sanador, Stemcells Bank, Stemlife și Stemsure așteaptă vizitatorii.

Baby Boom Show, pe scurt:

9 – 12 martie 2017, Pavilionul Central, Romexpo

Program de vizitare:

► 9 – 11 martie 2017, zilnic între orele 10:00 – 19:00

► 12 martie 2017, între orele 10:00 – 18:00

ACCES AUTO:

► POARTA B (B-dul Expozitiei) – parcare GRATUITĂ pentru expozanți

TARIF INTRARE:

Acces GRATUIT pentru 9 și 10 martie 2017 pe baza de invitație online.

► Tarif bilet intrare pentru zilele 11 și 12 martie 2017: 10 Ron

www.babyboomshow.ro

In this article