Nu rata Baby Boom Show!

Primul târg, pentru copii și viitoare mămici, Baby Boom Show, are loc între 9 și 12 martie, la ROMEXPO.

828 0

(P) Primăvara aduce un suflu nou în aria evenimentelor pentru mămici și copii.

Prima ediție din 2017 Baby Boom Show vine la Romexpo, în Pavilionul Central, cu peste 100 de companii expozante, peste 300 de brand-uri reprezentate, cele mai multe cursuri și ședințe foto gratuite pentru întreaga familie.

Concept nou – prelungim 8 martie cu 4 zile

Pentru această ediție, organizatorii vin cu un concept nou – Prelungim 8 martie cu 4 zile! – ceea ce înseamnă încă 4 zile de răsfăț pentru mămici și pentru pitici, încă 4 zile de veselie, promoții și oferte în exclusivitate.
Astfel, cadoul organizatorilor pentru mămici îl reprezintă Studioul Foto Baby Boom realizat în colaborare cu Kinder Studio. Zilnic, doritorii beneficiază de fotografii profesionale gratuite, pe care le pot descărca dintr-un album dedicat.
În plus, pentru copii vor fi amenajate două spații de joacă de peste 100 mp, alături de ateliere creative, spectacole de balet și prezentări de modă.
Recunoscut ca un eveniment ce beneficiază de discount-uri exclusive, la Baby Boom Show expozanții promit reduceri exclusive la peste 250 de produse, reduceri ce ajung și până la 55%.

Peste 150 de brand-uri in exclusivitate

Brand-uri de notorietate reconfirmă încrederea și vor fi prezente în această primăvară doar la Baby Boom Show. Dintre acestea amintim: Carrefour, Metropolitan Hospital, Medlife, Biogenis, Stokke, DHS, Farmaciile Medimfarm, Mustella, Taticool Shop și multe altele.
Pentru lista completa, accesati: http://www.babyboomshow.ro/vizitatori/brand-uri-in-exclusivitate.html

Evenimentul cu cea mai bogată resursă informațională

Și la această ediție, Baby Boom Show continuă organizarea celor mai bune cursuri pentru actuali și viitori părinți. Școala Viitoarelor Mămici, Cursul de Diversificare, întâlnirile cu Doctor MIT, Cursul de Babywearing, Cursul de Design interior pentru Camera Copilului sau Cursul despre Somnul Bebelușului vor aduna peste 1.000 de persoane, timp de patru zile, în Sala Cupola din Pavilionul Central, ROMEXPO.

Cele mai multe maternități și bănci de celule stem

Baby Boom Show a reunit la prima ediție din acest an cele mai bune și renumite clinici și bănci de celule stem. Viitorii părinți sunt așteptați la standuri de către specialisti, iar companiile vor avea oferte speciale doar pe durata târgului. Babystem, Biogenis, Cordblood center, Futurehealth Biobank Romania, Lifeline Romania, Metropolitan Hospital, Medlife, Regina Maria (maternitatea și banca de celule stem), Sanador, Stemcells Bank, Stemlife și Stemsure și-au anunțat până acum prezenta.

Baby Boom Show, pe scurt:

9 – 12 martie 2017, Pavilionul Central, Romexpo
Program de vizitare:
► 9 – 11 martie 2017, zilnic între orele 10:00 – 19:00
► 12 martie 2017, între orele 10:00 – 18:00
ACCES AUTO:
► POARTA B (B-dul Expozitiei)
TARIF INTRARE:
Acces GRATUIT pentru 9 și 10 martie 2017 pe bază de invitație online.
► Tarif bilet intrare pentru zilele 11 și 12 martie 2017: 10 Ron
www.babyboomshow.ro

In this article