(P) Disney în concert: Frozen!

1633 0

27 Mai 2017, Sala Palatului, Bucureşti! Filmele Disney au cucerit o lume întregă atât prin desenele elaborate şi poveştile pline de farmec, cât şi prin coloana sonoră complexă.

Spectatorii au avut ocazia să vadă în sălile de cinema, de nenumărate ori, cum aceste trei elemente se îmbină pentru a crea filme care cuceresc la nesfârşit o lume întreagă. De dată această, Disney suprinde cu un concept nou care îi va aduce şi mai aproape de poveste.

Dacă până acum „Regatul de gheaţă” a fost vizionat la cinema sau acasă, organizatorii adresează publicului invitaţia de a revedea filmul, pe 27 Mai 2017, la… Sala Palatului! Dar nu oricum, nu numai ca la cinema, doar cu proiecţia integrală, ci şi cu trăirile şi subtilităţile inegalabile oferite de muzică live.

Personajele iubite din „Frozen” coboară de pe marile ecrane pentru a interpreta live toate melodiile adorate de către cei mici şi cei mari. Spectatorii se vor reîntâlni cu Elsa şi cu Ana, Hans şi Kristoph şi, bineînţeles, Olaf şi Sven, nu doar în filmul care va rula integral pe ecranul montat special la Sala Palatului pentru acest eveniment, ci şi pe scenă. Cu participarea orchestrei şi corului, întreaga coloana sonoră a filmului va fi reprodusă integral, fiecare melodie şi fiecare notă muzicală compusă pentru film vor crea o atmosfera unică, o experienţă de neuitat pe care numai un astfel de eveniment o poate aduce.

Pe 27 Mai vara ce urmează să înceapă este îngheţată, iar Sala Palatului se va transformă într-un regat de gheaţă. Alături de solişti, orchestra şi cor, publicul, copii şi adulţi, va pleca într-o aventură de neuitat pentru a aduce vara înapoi.

Filmul „Regatul de gheaţă” va rula dublat în limba română, păstrând dialogurile originale. Toate melodiile vor fi interpretate, de asemenea, în limba română

Biletele s-au pus în vânzare online pe www.eventim.ro şi în toată reţeaua Eventim. Copiii sub 12 ani beneficiază de 20% reducere din preţurile pentru adulţi, pentru fiecare categorie de preţ, incluzând VIP. Biletele pot fi achiziţionate cu preţuri începând de la 56 lei!

Paula Seling, Dalma şi George vor interpreta melodiile din Frozen

27 Mai 2017 este data la care Sala Palatului se va transforma în „Regatul de Gheaţă”. Filmul va rula integral, iar toată muzică va fi cântată live de către orchestra şi cor. Pentru a doua oară într-un eveniment Disney în Concert, Paula Seling, pentru vocea Anei, şi Dalma, pentru vocea Elsei, vor încânta publicul cu “Hai afară la zăpadă”, “S-a întâmplat”, “După atâta amar de vreme” sau “Asta e dragostea”. După o frumoasă şi reuşită colaborare în trecut, cele două soliste, îndrăgostite de muzica Disney, vor da glas surorilor mult îndrăgite.  Lor li se alătură George Papagheorghe, pentru melodiile cântate de Hans, Kristoff şi Olaf. Versatilitatea şi vocea cu totul deosebită îi vor permite artistului GEØRGE să interpreteze în aceeaşi seară trei personaje diferite.

(P) Disney în concert: Frozen! #1

Paula Seling va păşi pentru prima oară în „Regatul de Gheaţă”, considerându-se onorată să reprezinte un personaj curajos cu o inimă de aur aşa cum este Ana. Pentru Dalma şi GEØRGE, spectacolul de la Sala Palatului este o revenire în Regatul de Gheaţă, Dalma intepretând în trecut melodiile Elsei pentru varianta filmului în limba română, iar GEØRGE a dublat integral personajul Hans pentru acelaşi film.

Filmul „Regatul de gheaţă” va rula dublat în limba română, păstrând dialogurile originale. Toate melodiile vor fi interpretate, de asemenea, în limba română.

Evenimentul „Disney în Concert: Frozen” este un concept Disney şi o producţie realizată sub licenţă Disney.


In this article