Slabeste cu supa de pui

3891 0


Ziua 1

  • Mic dejun: o cutie de iaurt dietetic (degresat) combinat cu o jumatate de cana de fructe taiate in bucatele (mere, banane, portocale) peste care presari germeni de grau.
  • Restul zilei: ori de care ori iti este foame: supa de pui.

Ziua 2

  • Mic dejun: un bol mic cu branza de vaci cu o jumatate de linguirta de miere si praf de scortisoara; 2 felii de paine de secara prajita; 3 smochine.
  • Restul zilei: supa de pui.

Ziua 3

  • Mic dejun: un bol mediu cu cereale integrale la care se adauga o jumatate de cana cu lapte cu 0,1% sau 1,8% grasime; un mar sau o banana.
  • Restul zilei: supa de pui.

Ziua 4

  • Mic dejun: o felie de paine de secara prajita; 30 g de cascaval degresat; un pahar cu suc de portocale.
  • Restul zilei: supa de pui.

Ziua 5

  • Mic dejun: un bol cu cereale peste care se toarna o jumatate d ecana cu lapte cu 0,1% sau 1,8% grasime.
  • Restul zilei: supa de pui.

Ziua 6 si 7

  • Mic dejun: oricare meniu, din cele 5, la alegere.
  • Restul zilei: supa de pui.

Te scapa de 3-5 kilograme in 7 zile!

Supa de pui era utilizata in Egiptul antic ca metoda curativa in cazul racelilor si reprezenta un supliment alimentar in cazul subnutritiei, aceasta asigurand toate proteinele, carbohidratii, grasimile, vitaminele si mineralele de care organismul are nevoie.

Scade numarul de calorii

Dieta cu supa de pui scade semnificativ numaul de calorii din dieta (reduce numarul de alimente consumate) pentru a da jos un numar mic sau mediu de kilograme. Respecta niste reguli simple si un plan alimentar.

Dieta dureaza 7 zile. In primele 5 zile, la micul dejun mananci de fiecare data altceva, dupa un meniu bine stabilit, iar in restul zilei poti manca supa ori de cate ori iti este foame.

In ultimele 2 zile poti alege oricare dintre cele cinci variante de mic dejun, in functie de ceea ce iti place. Regimul constituie in acelasi timp si un prim pas inainte de inceperea unui program de lunga durata pentru reducerea caloriilor.

Reteta pentru supa de pui

  • un pui taiat in 8-10 bucati
  • 2 linguri de ulei (preferabil ulei de masline)
  • 3 pastarnaci
  • 2 teline
  • 2 morcovi
  • o ceapa taiata marunt
  • 3 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • sare si piper
  • zeama de lamaie proaspata, dupa gust.

Mode de preparare:

Dezoseaza puiul si taie-l in bucati mici. Pune-l la fiert la foc mic si dupa ce a fiert lasa zeama la racit, curata de grasimea care s-a ridicat deasupra si pune din nou la fiert. Adauga ceapa, usturoiul, morcovul, telina si pastarnacul si lasa la fiert aproximativ 8 minute. Adauga patrunjelul la final. Sareaza, pipereaza si adauga zeama de lamaie.

In this article

Join the Conversation