Noul Always: până la 100% protecţie şi 0% miros nedorit

305 0

Ştim cât de important este să fii în preajma prietenelor tale, să fii înconjurată de oameni dragi şi să te simţi cu adevărat bine atunci când sunteţi împreună. Pentru că meriţi tot ce e mai bun, noul Always îţi oferă acum până la 100% protecţie şi până la 0% miros nedorit, pentru ca tu să te simţi cât mai confortabil cu tine însăţi şi cu cei din jurul tău, fără să ai vreo grijă.

Bucuria fiecărui moment petrecut cu prietenii tăi depinde şi de starea ta de spirit. Află că, pentru fete, apropierea şi chiar simpla atingere sau mângâiere sunt esenţiale pentru sănătatea lor fizică şi psihică. Apropierea faţă de alte persoane şi, în special, faţă de prieteni, le poate reduce anxietatea şi stresul, poate înlătura depresia şi chiar durerea fizică.

Momentele de apropiere cu oamenii dragi nu fac altceva decât să întărească prietenia. Fie că mergi braţ la braţ cu fetele, că vă înghesuiţi pe bancheta din spate a taxiului sau că încercaţi să dormiţi toate într-un pat mult prea mic, sunt acele momente în care simţi că sunteţi de nedespărţit. Şi atunci, e important să fii cu adevărat protejată şi plină de prospeţime.

Pentru că prietenele tale sunt importante, pentru că numai alături de ele te distrezi oriunde şi oricând, Always ţine grijile zilelor delicate departe de tine. Gata cu zilele mohorâte! Simte-te bine cu Always!

Alătură-te şi tu fetelor de pe pagina de Facebook NoiFetele ca să afli cum să te bucuri de fiecare zi, fără să ai vreo grijă!

In this article

Join the Conversation