Noul Pampers® Active Baby

323 0

Bebelusii sunt plini de energie inca din primele momente ale existentei lor. Ei respira, se rostogolesc, ganguresc si sunt gata sa porneasca in marea aventura a vietii. Ei isi doresc sa exploreze nestingheriti universul care-i inconjoara.

Gimnastica il ajuta pe micut sa se dezvolte sanatos si armonios. Piciorusele, manutele, burtica si spatele, toate au nevoie de atentie deosebita. Fiecare exercitiu contribuie la relaxarea sau tonifierea musculaturii intregului corp, ajutandu-l pe micut sa dobandeasca o mai mare flexibilitate in miscare si sa devina din ce in ce mai independent.

Insa pentru aceasta, el are nevoie de un scutec care sa-i permita sa faca orice fel de miscare. Noul Pampers® Active Baby, fiind un scutec deosebit de flexibil datorita benzilor laterale elastice, se potriveste perfect pe corpul micutului si ii va oferi libertate de miscare indiferent daca se rasuceste, se da peste cap, merge de-a busilea sau sta in cele mai neobisnuite pozitii.

Pampers lanseaza noile scutece Active Baby cu benzi laterale elastice, ce asigura protectie si o mai mare libertate de miscare. Scutecele Pampers Active Baby cu benzi elastice sunt disponibile in marimile 4, 4+, 5 si 6 si sunt prezente in magazine incepand cu luna martie.

Pentru a fi vesel si dornic sa participe la activitatile care i se propun, bebelusul trebuie sa se simta confortabil in scutecelul pe care il poarta. Avand benzi elastice care se extind cu pana la 10 cm, noul scutec Pampers® Active Baby prevazut cu benzi elastice in zona mijlocelului, va face ca burtica sa se simta in largul ei, iar micutul va fi vesel, vioi si liber sa se miste asa cum isi doreste.

In this article

Join the Conversation