Nu mai da banii pe detergenti!

515 0

Nimeni nu se entuziasmeaza cand vine vorba de treburile casnice, cum este de exemplu curatenia. Igienizarea cazilor de baie, geamurilor, gresiei, aragazului sau a cuptorului cu microunde este pur şi simplu neplacuta si necesita o multime de produse de curatenie , diferite si destul de costisitoare. Aceste substante chimice sunt si destul de periculoase, mai ales cand ai in casa copii si animalute de companie. In plus, in timp, detergentii iti pot provoca dureri de cap si alergii, oricat de rezistent ar fi organismul tau.

Ce-ar fi insa, daca ai putea curata toata casa doar folosind apa de la robinet? E gratuita, nu are miros si nu prezinta niciun factor de risc pentru tine si familia ta. Igienizarea cu aburi, folosind doar apa plata de la robinet, se practica  cu succes de ani de zile  pentru sterilizarea instrumentarului medical sau a biberoanelor de bebelusi, tocmai pentru a evita folosirea substantelor chimice nocive. . Un alt avantaj al aburului este ca acesta ajunge si in cele mai greu accesibile locuri.
Acum este disponibila si in Romania gama de electrocasnice SHARK, leader mondial in curatenia casnica cu ajutorul aburului fierbinte. Peste 10 milioane de oameni din intreaga lume au descoperit deja eficienta extraordinara a acestor produse, cu ajutorul carora economisesti bani, timp si traiesti intr-un mediu nu doar curat, ci si perfect igienizat.

Pentru dezinfectarea podelelor, foloseste mopul cu aburi Shark Steam Pocket Mop. Curata eficient toate suprafetele dificile: parchet, suprafete ceramice si laminate, linoleum, marmura, si improspateaza  toate tipurile de covoare. Secretul eficientei sale consta in puterea aburului fierbinte si in noile lavete cu microfibre, ce pot fi folosite pe ambele fete. Datorita celor doua fete, aburul se evapora aproape instantaneu si zona curatata se usuca in cateva secunde.

Distruge 99,99% din germeni si bacterii
Tehnologia cu abur si laveta  cu fata dubla asigura o curatare uniforma  si eliminarea tuturor germenilor si bacteriilor, precum stafilococii, salmonela, e-coli şi peste 99% din virusurile care cauzează H1N1. Acum te poti relaxa si iti poti lasa copilul sa se joace pe jos, poti curata dupa animalul de companie si poti trai intr-o casa perfect curata, cu pardoseli fara microbi!
Nu trebuie sa mai folosesti substante chimice toxice, iar mopul  emite abur in maxim 30 de secunde. Dupa ce ai terminat curatenia, scoti usor laveta si o pui la masina de spalat.

Cu dispozitivul portabil de curatare cu aburi Shark Portable Steam Pocket elimini usor grasimea din bucatarie, murdaria din baie si praful de pe mobilier, indepartezi calcarul de pe robinete si chiuvete, mucegaiul, poti curata mobila de gradina, gratarele, tapiteria, saltelele, mobila din camera copilului, inclusiv geamurile. Insotit de cele 10 accesorii, orice suprafata murdara devine impecabila.

Shark Portable Steam Pocket improspateaza chiar si hainele, iar prin puterea aburului fierbinte poate fi folosit ca fier pentru calcat vertical.

Vizionati noile produse de curatenie Shark pe www.sharkclean.ro. Puteti comanda si telefonic la numarul  021.301.72.88, cu posibilitatea de a plati in rate. 
 

In this article

Join the Conversation