O fetita din Thailanda a refuzat sa fie adoptata de Kim Kardashian

839 0

După ce a întâlnit-p pe Pink la Fundaţia Home & Life, un orfelinat în Thailanda, Kim Kardashian a mărturisit că se gândea mereu la ea (foto: Pink şi Kim Kardashian) şi i-a spus soţului ei, Kanye West,  că doreşte să o adopte pe fetiţa în vârstă de treisprezece ani. Când Pink a aflat de intenţia lui Kim Kardashian a fost entuziasmată: "Când am aflat că dorea să mă adopte, am început să tremur, atât de entuziasmată am fost. Ar fi fost o schimbare imensă în viaţa mea", a povestit Pink. Cu toate acestea, ea a refuzat politicos.

Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Mail, Pink a explicat că era mai important pentru ei să rămână în Thailanda, să studieze în ţara ei, să o ajute – pe ea şi pe ceilalţi orfani alături de care a crescut. Orfelinat lui Pink se află în provincia thailandeză Phang Nga Thailanda, care, informează Daily Mail, a raportat 4.000 de decese în tsunami-ul din 2004. În acel an, Pink avea doar trei ani.

Citeşte şi Kim Kardashian spune ca North West va trebui sa munceasca pentru a obtine ceea ce-si doreste

"Vreau să-mi ajut ţara. Vreau ca oamenii să vină, să afle de Thailanda şi să-mi înţeleagă ţara mea", a explicat Pink, care se gândeşte să devină ghid turistic.

Pink se întâlneşte zilnic cu mama ei, care a dus-o la orfelinat atunci când a devenit prea săracă pentru a avea grijă de ea şi pentru a-i oferi educaţie. Mama ei vine la orfelinat pentru a ajuta la gătit şi curăţenie.

"Toată lumea îşi doreşte să am o altă viaţă, o viaţă mai bună. Dar când m-am gândit mai bine la asta, mi-am dat seama că nu ar fi bine pentru mine, deoarece ar fi trebuit să las prea multe în urmă", a declarat Pink pentru Daily Mail. "Nu am fost pregătit pentru asta."

Citeşte şi Tu ai adopta un copil?

Pink a mărturisit că şi-ar dori să o revadă în viitor pe Kim. "Aş vrea să o mai revăd dacă este posibil, dar, nu doar pe Kim. Mi-ar plăcea să-i întâlnesc şi pe soţul ei şi fiica ei. Aş vrea să întâlnesc întreaga familie."

Tu ce părere ai, ai adopta un copil?

In this article

Join the Conversation