O lume de poveste de Ziua Copilului

365 0

De Ziua Copilului Iris Titan SHOPPING CENTER iti dezvaluie o lume de poveste, transformandu-se intr-un castel magic in care copiii sunt invitati la cea mai mare petrecere organizata de ziua lor. Cei mici se vor bucura de ateliere de creatie, povesti indragite, face painting, dans si multe alte surprize! Lumea distractiei isi deschide portile pe 1 iunie, incepand cu ora 12:00, iar copiii vor vedea cum lumea basmelor prinde viata chiar sub ochii lor.

Pajul de la intrarea in castel va anunta fiecare moment al zilei, iar cei mici isi vor exersa abilitatile artistice in cadrul atelierelor de creatie, vor fi purtati in lumea magica a povestilor, alaturi de actorii Teatrului Ion Creanga si vor dansa impreuna cu dansatori profesionisti la balul de la castel.

Printesa Iris va fi gazda de onoare care va avea grija ca sarbatoritii zilei sa se bucure de fiecare activitate si va fi in mijlocul lor pentru a le dezvalui surprizele. Copiii vor putea deveni ei insisi personaje, participand la atelierul de face painting, unde o zana frumoasa ii va transforma in cei mai nastrusnici prichindei.

Programul evenimentelor de 1 Iunie

  • 12:00 – 20:30: “Vino cu noi in lumea povestilor la Iris Titan” – ateliere de creatie cu Nely si Ioana (atelierele se vor desfasura cu o pauza de 30 minute dupa fiecare ora)
  • 12:00 -16:30:  “Joaca-te cu Printesa Iris” – animatie pentru copii
  • 12:00 – 16:30: “Fii si tu un personaj!” – face painting pentru prichindei
  • 17:00 -19:30: “Caruselul Povestilor” – calatorie in lumea basmelor alaturi de personaje mult-indragite
  • 19:30 – 20:30:  “Farmecul Dansului” – incepe balul la castel. Esti invitat sa te alaturi dansatorilor de la palat intr-o serata de vis!

Lasa-te cuprinsa de magia copilariei

In perioada 30 mai – 2 iunie va fi deschis Targul de cadouri pentru copii de unde poti alege: carti, jucarii, dulciuri, hainute, accesorii handmade, produse apicole si multe altele.

De asemenea, intre 29 mai si 1 iunie, Banca Romaneasca va destainui parintilor secretele cardului de cumparaturi. Pentru toti clientii care contracteaza un card de cumparaturi in cadrul acestei actiuni, Banca va oferi un bonus de 50 Lei dupa prima tranzactie efectuata. Special pentru parintii preocupati de viitorul copiilor, Banca va prezenta in data de 1 iunie Pachetul JUNIOR PLUS, pachet care contine o asigurare de viata cu acumulare de capital si un cont curent cu o dobanda atractiva.

Si pentru ca bucuria sa fie deplina, participa la marea tombola de ziua copilului si poti castiga pentru copilul tau o bicicleta oferita de KETTLER!

 Mai multe detalii in centrul comercial si pe www.iristitan.ro. Parteneri media: Pro Fm, Itsy Bitsy, Banca Românească, Kettler Romania, Pixio Interactive, VarunaS, Sanoma Hearst Romania si Kartoffel.
 

In this article

Join the Conversation