Ofera o sansa in plus la viata copiilor grav bolnavi sprijiniti de Asociatia MAME

497 0

Donează taxa de participare în valoare de 50 lei şi susţine serviciile de consiliere psihologică, consiliere nutriţională, recuperare medicală şi ateliere de art-terapie emoţională oferite gratuit de Asociaţia MAME copiilor diagnosticaţi cu cancer şi alte boli grave care primesc îngrijire în cadrul Centrului Steluţelor.

În schimbul donaţiei, vei primi gratuit ghetele kangoo jumps pentru a putea participa la una dintre cele şase sesiuni de mişcare pregătite de instructorii veniţi din ţară şi din străinătate special pentru acest eveniment. 

De asemenea, eşti înscris automat la tombola ce va avea loc în cadrul evenimentului unde poţi câştiga unul dintre numeroasele premii puse la dispoziţie de către organizatori şi sponsori: o pereche de ghete kangoo jumps, o geacă kangoo jumps, o bustieră pentru fitness, un filtru de cafea Russell Hobbs, un aparat foto Canon, 5 seturi L`Oreal cu produse de îngrijire personală, 5 seturi Cosmetic Plant cu produse de îngrijire personală, 5 pachete cu produse ISOSTAR, 5 vouchere Orhideea Spa, 1 voucher Del Mar Medical SPA, 3 seturi de bijuterii handmade confecţionate de voluntarii Asociaţiei MAME şi 5 brelocuri “gheată kangoo jumps” realizate manual din FIMO. Cum poţi dona?

Donează taxa de participare la evenimentul Kangoo Jumps pentru Viaţă folosind una din următoarele modalităţi:

1. Accesând site-ul Asociaţiei MAME, www.asociatiamame.com, modulul “Donează” şi efectuând plata online;

2. Prin transfer bancar în contul Asociaţiei MAME deschis la Banca Transilvania: IBAN RO03BTRL04401205N75044XX, cu menţiunea “Kangoo Jumps”;

3. La standul special amenajat pentru înregistrarea participanţilor, în ziua evenimentului, la Centrul Sportiv Apollo. 

Evenimentul va fi deschis oficial de către Maria Culescu, preşedinte fondator al Asociaţiei MAME şi Kinga Sebestyen, preşedinte Kangoo Club România. De asemenea, Julie Mayaya, câştigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Vocea României, va da startul maratonului pe ghetele kangoo jumps printr-un recital special. Gazdele evenimentului din acest an vor fi Diana Bart şi Alexandru Constantin, prezentatorii emisiunii Click!, difuzată de postul de televiziune Prima TV.

Asociaţia MAME şi Kangoo Club România vă aşteaptă în număr cât mai mare pentru a oferi o şansă în plus la viaţă copiilor grav bolnavi care primesc îngrijire în cadrul Centrului Steluţelor.

Pentru mai multe informaţii privind “Kangoo Jumps pentru Viaţă, ediţia a VI-a”, vă invităm să accesaţi pagina de Facebook a evenimentului sportiv caritabil sau să ne contactaţi pe adresa de e-mail: [email protected] sau la tel.: 0742.042.352.

In this article

Join the Conversation