(P) Activitati distractive de 1 iunie, la Sun Plaza

521 0

Mai e puțin până la sărbătoarea tuturor copiilor, iar dacă ești în București, îți recomandăm să petreci cu prichindelul tău la Sun Plaza, unde veți avea parte de multă distracție.

Angry Birds_3Începeți ziua în forță cu jocul în mărime naturală Angry Birds, amenajat la parter, în zona Sun Atrium. Pentru a vă asigura reușita, cel mai bine trageți împreună de praștie, iar dacă veţi dărâma toţi porcușorii verzi, veți primi un premiu marca Angry Birds. Participarea este gratuită, iar distracția e garantată! Jocul în mărime naturală Angry Birds va fi la Sun Plaza până pe 10 iunie, zilnic între orele 12:00 și 20:00, așa că puteți reveni pentru o nouă porție de voie bună.

După ce v-ați făcut de cap cu păsările furioase, vizitați Ferma Animalelor amenajată în Green Atrium, unde vă așteaptă replici ale viețuitoarelor de la fermă: oițe la stână, o familie fericită de porcușori, șoricei gata să dea atacul la brânza și multe alte patrupede.

Angry Birds_2Micuțul tău poate învăța lucruri interesante la cele 5 workshop-uri interactive, ce au loc începând cu ora 11:00. Va descoperi „puterile magice” ale fructelor și legumelor, dar și ce înseamnă să deții o fermă și cum trebuie să avem grijă de animale.

La final te așteaptă o demonstrație culinară în care se vor prepara bunătăți folosind produse sănătoase. După o zi plină de distracţie la Ferma Animalelor, prichindelul tău are toate șansele să devină cel mai priceput fermier.

La marea sărbătoare a copiilor va fi prezent şi dinozaurul Sunny, alături de care te poţi fotografia între orele 11:00 și 15:00.

Te așteptăm cu drag la Sun Plaza, destinația ideală pentru  sărbătorirea  Zilei Copilului!

In this article