(P) Ai electronice pe care nu le mai foloseşti?

270 0

Tehnologia este domeniul cel mai volatil, din punct de vedere al trend-urilor. Inovaţiile apar extrem de repede şi, ceea ce astăzi numeşti telefon de ultimă generaţie, este foarte probabil ca mâine să fie deja depăşit din punct de vedere al soft-ului sau al aplicaţiilor cu care este compatibil. Dacă îţi doreşti să fii mereu conectat la cea mai bună tehnologie, este normal să investeşti pe măsură în cele mai noi gadget-uri.

Ce faci însă cu toate lucrurile pe care le ai deja? Ce faci cu telefonul sau laptopul vechi, pe care nu-l mai utilizezi? Recomandarea noastră este să nu le ţii în sertar. Pentru că pe tocmai.ro vei găsi cu siguranţă persoane interesate de obiectele electronice care ţie nu-ţi mai sunt de folos. Este suficient să încarci un anunţ gratuit pe site, pentru a găsi un cumpărător simplu şi rapid. Având sute de mii de utilizatori şi peste 108.000 de anunţuri active în categoria ”Electronice”, tocmai.ro poate reprezenta o soluţie eficientă şi la îndemână pentru problema ta.  
 
Sub sloganul „Vinzi şi cumperi , simplu şi rapid!”, tocmai.ro este site-ul de anunţuri gratuite care îi ajută pe utilizatorii din toată ţara să vândă şi să cumpere produse şi servicii într-un timp foarte scurt. Cu o interfaţă simplă, foarte uşor de utilizat, şi cu un mod de selecţie eficient, în funcţie de localitatea în care se vând produsele şi serviciile, site-ul găzduieşte anunţuri din diverse categorii precum: imobiliare, autoturisme, mobilier, haine, electronice şi electrocasnice, cosmetice, produse agricole. tocmai.ro are o ofertă diversificată, de aproape 750.000 de anunţuri active de produse şi servicii. Cele mai vizitate secţiuni ale site-ului sunt auto, electronice şi imobiliare, iar cei mai numeroşi vizitatori provin din judeţele: Braşov, Iaşi, Bucureşti, Ilfov şi Bistriţa Năsăud.
 
Lansat în iunie 2009, tocmai.ro a avut o creştere rapidă, ajungând în prezent la peste 268.262.849 de afişări, conform SATI.

In this article

Join the Conversation