(P) Aşternuturi proaspete întreaga săptămâna cu Lenor

377 0

Cu doar o singură spălare, te poţi bucura timp de 7 zile de aşternuturi proaspete! De acum înainte, atât în prima zi în care schimbi aşternutul, cât şi la 7 zile distanţă, senzaţia de prospeţime va fi aceeaşi, pentru ca tu să fii răsfăţată şi să-ţi răsfeţi la rândul tău familia zi de zi. Cu Lenor, "Ziua Aşternuturilor Proaspete” ar putea deveni „Săptămâna Aşternuturilor Proaspete”!

Si nu e doar atat! Alege să-ţi oferi atât ţie, cât şi familiei tale momente de bucurie! Micile plăceri pot fi găsite în orice moment sau activitate, iar Lenor, nu doar ca aduce confort şi bucurie în familia ta, dar transformă şi spălatul într-o activitate plăcută, cu experienţe senzoriale intense.

Întreaga gamă Lenor are în componenţa sa micro capsule concentrate de parfum, care sunt depozitate în material în ultimele etape ale ciclului de spălare. Pe măsură ce dormi în aşternurile spălate cu Lenor, micro capsulele se sparg şi eliberează noi miresme, oferindu-ţi prospeţime pe parcursul unei întregi săptămâni.

Dar Lenor nu îţi răsfaţă numai simţurile, ci vine în întâmpinarea tuturor nevoilor tale. Astfel, gama Lenor ţine cont de aşteptările tale şi este disponibilă astfel:

Lenor Spring 2L, preţ estimativ 13,99 lei

Lenor Elegante 1.5L, preţ estimativ 13,99 lei 

Lenor Citrus & Rose 1.5L, preţ estimativ 13,99 lei

 

 

In this article

Join the Conversation