(P) BLING BLING Summer de la Sephora

342 0

O gama de de produse de baie, care aduce luxul pe locul de onoare. Texturile voluptoase şi voiajul senzorial sunt elementele esentiale ale acestei game cu arome senzuale, glamour, feminine, opulente şi in tonuri calde. Iar pentru a avea o piele stralucitoare, ca a unei divinitati, nu vei putea rezista uleiului sidefat Huile Pailletée, un adevarat „must have” al verii!

Deoarece deviza noastra este „diva-worthy” si tot ceea ce atinge Sephora se transforma in aur, iti propunem aceasta linie de produse creata pentru a pentru a da corpului tau o aura incandescenta intr-o baie aurita, in stilul Gold!

Pentru a avea gene de aur, ofera-ti ondulatorul de gene, accesoriul indispensabil pentru genele tale, in versiunea collector gold.

Pentru a lasa in urma o adiere aurita, ia peste tot cu tine vaporizatorul de poseta universal care se poate reincarca cu orice parfum dorit. Acoperit cu un strat aurit, ca o adevarata pepita de aur, acesta este mai sic decat orice alt vaporizator!

Inspirat de ambianta sexy si electrizanta din Las Vegas, Sephora isi lasa amprenta asupra acestui anotimp, printr-un look perfect feminin, glamour si stralucitor, intre joc şi inovatie, aurul ocupand locul de onoare.

Iti prezentam si fardurile noi de pleoape cu reflexe metalizate pentru o privire fermecatoare. Usor de aplicat, acestea au o textura invizibila pe pleoape lasand un strat fin de culoare pentru un machiaj care rezista timp indelungat. Acestea pot fi utilizate pentru a obtine o privire scanteietoare, umeda sau pentru un look cu totul bling bling!

Cu ajutorul primei pudre bronzante marca Sephora care se adapteaza PH-ului pielii, obtii un bronz natural personalizat datorita pigmentilor sai minerali care actioneaza asupra PH-ului pielii. Datorita acestui produs din topul produselor acestei veri, poti spune adio tenului portocaliu deoarece acum exista tenul perfect bronzat!

Printr-un singur gest, rujurile Sephora traseaza un superb zambet natural pe fata ta. Un adevarat atu de seductie pe care-l poti strecura in poseta!

Nu vei putea rezista tentatiei de a incerca formula sa „ stain” cu „textura de cerneala” care se imprima pe buze subliniindu-le culoarea naturala timp de mai multe ore, lasand o senzatie de buze ne-rujate dar pline de culoare.

 

In this article

Join the Conversation