(P) Bona ideală pentru acasă şi în călătorie

365 0

De la alegerea pătuţului, la culoarea camerei copilului, de la cumpărarea căruciorului, la primul costumaş, sosirea unui bebeluş este un eveniment deosebit pentru familie. După luni de pregătire pentru sosirea noului membru, nu este de mirare că prietenii şi familia vor fi nerăbdători să îl vadă. 

Este important pentru toţi părinţii să surprindă primele momente din viaţa bebeluşului lor. Este o experienţă emoţionantă să îl vadă crescând iar părinţii îşi doresc să îi fie aproape la fiecare pas. Astăzi, ne trăim viaţa în HD şi nu există nici un motiv pentru care nu am surprinde momentele bebeluşului nostru tot în HD. Părinţii s-ar putea simţi cuprinşi de nelinişte atunci când îşi lasă bebeluşul să doarmă, dar nu trebuie neapărat să fie aşa. 
 
De aceea, D-Link a lansat EyeOn Baby Camera. Aceasta le permite părinţilor să îşi supravegheze în continuare micuţii prin monitorizare în timp real accesibilă de oriunde, oricând, pentru a fi siguri că nu le scapă nimic.
 
Printre beneficiile şi caracteristicile cheie ale D-Link EyeOn Baby Camera (DCS-825L) se numără:
 
Siguranţă pentru părinţii neliniştiţi – aplicaţia gratuită mydlink™ Baby oferă acces la monitorizare în timp real oricând, oriunde şi, în plus, comunicare cu bebeluşul prin mijloace audio bidirecţionale.
 
Imagine de înaltă calitate cu vedere pe timp de noapte – Capabilităţile High Definition oferă imagini la standarde ridicate de calitate, iar vederea pe timp de noapte asigură o imagine clară chiar şi în întuneric, pentru a vă putea vedea bebeluşul clar 24/7.
 
Uşor de instalat pentru părinţii cu constrângeri de timp – nu este necesar un CD; instalaţi camera utilizând doar aplicaţia pentru smartphone/tabletă pentru conexiune wireless instant (fără cabluri) pentru a vă bucura de vizualizare portabilă de pe mai multe dispozitive mobile. 
 
Confort absolut pentru bebeluş – îi puteţi cânta bebeluşului cântece de leagăn prin intermediul aplicaţiei de gestiune la distanţă şi puteţi primi o alertă dacă temperatura camerei este prea ridicată sau prea scăzută. 
 
Design modern – două culori posibile, roz şi albastru, şi un design subţire pentru a se potrivi în orice cameră sau casă.
 
Camera EyeOn Baby este acum disponibilă şi în România. Preţul de vânzare recomandat este de 579 RON.

In this article

Join the Conversation