(P) Bucovina, alegerea naturala pentru bebelusul tau

430 0

De aceea, este bine sa stii ca sanatatea bebelusului tau depinde intr-o egala masura, atat de calitatea ingredientelor din alimentatie, cat si de sursele de hidratare pe care i le oferi.

Hidratarea bebelusului

Apa este o sursa incontestabila in dezvoltarea, hidratarea si cresterea armonioasa a bebelusului tau, reprezentand 75% din greutatea corpului sau in primul an de viata, de aceea specialistii recomanda ca apa sa fie aleasa cu grija, tinand cont de nevoile speciale ale organismului sau vulnerabil.

In primele 6 luni de viata, bebelusilor le este suficient laptele matern, deoarece contine toata cantitatea de apa de care are nevoie, iar de la 6 luni se poate introduce usor apa in alimentatia sa.

Daca in primele 6 luni nu il hranesti doar cu lapte de la san, ci si cu lapte praf, atunci vei avea nevoie de apa pentru prepararea formulei de lapte. Apa pe care o folosesti pentru prepararea laptelui trebuie sa fie sigura din punct de vedere al sursei, al modului de ambalare, de utilizare si de pastrare.

Apa minerala naturala plata Bucovina, in ambalaj de tip “bag-in-box” este singura apa minerala naturala plata din Romania in ambalaj ultra igienic produs in mediu steril si este recomandata de specialisti pentru prepararea formulelor de lapte, a ceaiurilor, meselor de cereale sau pentru diluarea sucurilor naturale destinate bebelusilor. Noul ambalaj ultra igienic este special conceput pentru a pastra prospetimea apei minerale naturale plate Bucovina timp indelungat, fara a exista pericolul contaminarii bacteriologice a apei prin patrunderea aerului in interior dupa deschiderea acestuia. Datorita acestor atribute, apa minerala naturala plata Bucovina este certificata de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului – Alfred Rusescu (IOMC) pentru a fi folosita in alimentatia bebelusului.

Ofera-i sanatate micutului tau si asigura-te ca il hidratezi zilnic cu apa minerala naturala plata. Cand vrei ce e mai bun pentru puiul tau, alegi apa plata Bucovina.

 

 

In this article

Join the Conversation