(P) Bucură-te de amintirea unui Paşte fabulos

330 0

 Este ceva deosebit să poţi avea într-o ramă foto digitală un album cu poze de familie de la evenimente dragi, sau să poţi surprinde primele momente din viaţă ale copilului tău prin lentilele unui aparat foto profestionist sau prin ale unei camere video de ultimă generaţie şi să te poţi bucura de imaginile acestea mult timp de acum încolo, la o calitate maximă, care să permită cât mai multă autenticitate.

 
În perioada 17 aprilie- 7 mai, F64 îţi oferă cele mai bune preţuri la echipamente foto-video şi la accesoriile lor, dispunând de reduceri considerabile care să te convingă că este într-adevăr una dintre cele mai bune alegeri să consideri oferta lor de obiective foto, aparate foto profesioniste, camere video sau accesorii.
 
Fie că vorbim despre aparate foto pentru profesionişti, cu obiective performante şi mulţi megapixeli, sau că vorbim despre camere digitale care scot cele mai frumoase amintiri cu familia ta, la F64 te poţi orienta, după nevoia şi prefeinţele tale.
 
De Paşte, găseşti obiective foto Nikon DSLR, genţi şi rucsacuri pentru kit-urile tale foto la preţuri fără TVA, aparate foto Nikon, Olympus sau Canon la reduceri  de până la 900 de lei din preţul iniţial. Şi drept surpriză pentru clienţii săi, pe lângă numărul mare de produse în ofertă, F64 organizează o tombolă la care poţi participa dacă ai achiziţionat un DSLR Nikon şi intri automat pe lista celor care, în urma unei tragere la sorţi, poate câştiga unul dintre cele 9 vouchere de 7000 de lei.
 
Şi acum, pe lista de cumpărături, pe lângă o masă de Paşte bogată şi o ţinută specială, mai adaugi şi o vizită la F64, pentru ca acestea să rămână într-un album de poze plin cu amintiri speciale.
 
Şi toate acestea în cinstea inspiraţiei, fastului, al frumos şi al clipelor care nu trebuie uitate!
 
Powered by Seo Monitor
 

In this article

Join the Conversation