(P) Bucureştiul are un nou loc de joacă pentru copii: Grand Play din Băneasa Shopping City

10235 0

Noul loc de distracţie ia forma unei balene şi este situat în interior, la parterul centrului comercial, în zona restaurantelor.

Atracţiile din acest spaţiu îmbină divertismentul cu elemente educative, ce contribuie la dezvoltarea abilităţilor cognitive şi fizice ale micuţilor. Grand Play are două etaje şi se împarte în trei sectoare. Primele două zone sunt amenajate pentru activităţile recomandate anumitor grupe de vârstă: prima dintre acestea se adresează copiilor între 1 şi 3 ani, iar cea de-a doua se adresează celor între 3 şi 8 ani. Grand Play cuprinde, totodată, o zonă dedicată petrecerilor, unde pot fi sărbătorite zile de naştere şi alte evenimente pentru copii.


Alături de aspectul educativ, siguranţa este un alt factor-cheie luat în considerare pentru conceperea Grand Play.
Părinţii beneficiază de un spaţiu de relaxare de unde îşi vor putea supraveghea copiii prin intermediul unui ecran ce afişează imaginile transmise de mai multe camere de filmat situate în interiorul Grand Play. Totodată, fiecare dintre produsele folosite pentru construcţia şi amenajarea Grand Play este certificat şi respectă cele mai înalte standarde europene în materie de siguranţă 


Grand Play este deschis în fiecare zi între orele 10:00 – 22:00, iar preţul unui bilet este de 30 de lei de luni până vineri şi 35 de lei în weekend şi în timpul sărbătorilor legale.
Acesta este valabil pe durata întregii zile. Discounturi speciale se aplică pentru grupurile mari de copii sau pentru grădiniţe, în cazul cărora un bilet costă 20 lei, dar şi pe durata Happy Hour (de luni până vineri, între 10:00 – 14:00), când intrarea este redusă cu 5 lei.

Mai multe detalii despre promoţiile şi atracţiile Grand Play sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro.

 

In this article

Join the Conversation