(P) Câştigă o invitaţie dublă la animația 3D Berzele

1058 0

IMPORTANT

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mail-ul/SMS-ul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Dicu Alina
Serban Angela
Gheorghicescu Silvia

Berzele aduc bebeluşii părinţilor… sau cel puţin aşa făceau. Acum livrează colete pentru compania Cornerstore. Pana cand Junior, cea mai silitoare barză, împreună cu Tulip, o fată orfană, activează maşina de făcut bebeluşi. Disperati să livreze mica minune înainte să afle şeful, Junior și Tulip pornesc într-o călătorie plină de peripeții și foarte mult umor. Oare vor reuși să livreze bebelușul și să ajute berzele să revină la adevărata lor misiune pe Pământ?

În Berzele, personajul Toady, un porumbel foarte băgăcios, este interpretat de acest cântăreț, compozitor și producător muzical. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din trupa Simplu. Acum este și antrenor la Vocea României. Animația Berzele reprezintă debutul lui în dublajul de film. Care este numele lui? 

a)      Smiley

b)      Dragoș Bucur

c)      Tudor Chirilă

Din 23 septembrie, află toata povestea adorabilă și amuzantă a berzelor! Mergi cu familia la cinema să râdeți în hohote la animația 3D Berzele, o producție Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group, distribuită de Freeman Entertaiment. Mergi la cinema să vezi Berzele, în varianta subtitrată sau dublată în română de Pavel Bartoş, Smiley, Lidia Buble, Mihai Chițu și Dorian Boguță.

©2016 Warner Bros. Pictures  ©2016 Warner Animation Group

Regulament

Premii: 3 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 27 septembrie – 6 octombrie

Extragerea câştigatorilor: 7 octombrie

REGULAMENT

In this article