(P) Câştigă o invitaţie dublă la piesa de teatru Păhărelul cu nectar

2040 0

Câştigă una dintre cele trei invitaţii la premiera piesei de teatru „Păhărelul cu nectar”, de duminică, 23 octombrie, orele 18:00, din cadrul teatrului Elisabeta din Bucureşti. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea din formularul de concurs de mai jos, până pe 21 octombrie, ora 15.00.

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii sunt:

Paun Teodora, Bucureşti
Anghelescu Iulia, Bucureşti
Motiu Magdalena, Bucureşti

Despre piesa de teatru „Paharelul cu nectar”

paharelul-cu-nectar-web-1-731x1024

„Păhărelul cu nectar” este prima piesă de teatru scrisă de Valeriu Anania, unul dintre cei mai străluciți exponenți ai teatrului poetic românesc. Această fantezie muzicală pentru copii și părinți are un pronunțat caracter educativ și moral, aducând în prim-plan virtuți ca hărnicia, corectitudinea, frumusețea sufletească, generozitatea, delicatețea, eleganța. Personajele ca din desene animate prind viață prin intermediul unor actori savuroși precum Doina Antohi, Cristiana Ionita, Ada Dobrea, Vlad Galatianu, Bogdan Durlicioiu, Ștefan Ruxanda și Cătălina Dumitrascu (9 ani).

Piesa de teatru „Păhărelul cu Nectar” este scrisă în versuri, într-un limbaj poetic deosebit de frumos, ce aduce în atenția micilor spectatori lumea multicoloră a gâzelor și a florilor. Frumusețea, bunătatea și hărnicia câștigă întotdeauna în universul mic al înaripatelor bâzâitoare. Margaretele, Macii, Fluturii, Greierii și alte ființe delicate sunt câteva dintre personajele cărora Valeriu Anania le împrumută comportamente specific umane. Acest univers de poveste pentru cei mici, dar și pentru cei mari, reușește să binedispună cu replicile pline de haz, să surprindă cu jocul scenic exploziv, să încânte cu ritmurile melodice special concepute pentru aceasta. „Păhărelul cu Nectar”  nu este doar un spectacol pentru copii, este un spectacol memorabil ce îi va încânta și pe cei mici, și pe cei mai mari; este un spectacol inedit pentru întreaga familie.

Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârsta de 3 ani. Muzica este compusă de Eugen Dan Drăgoi; scenografia și costumele de Anca Cernea, iar regia de Ștefan Ruxanda.
www.teatrulelisabeta.ro

 Regulament

Premii: 3 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 17 octombrie  –  21 octombrie, ora 15.00

Extragerea câştigatorilor: 21 octombrie

In this article