(P) Câştigă un somn liniştit pentru bebeluşul tău cu premii Multilind

3055 0

Mami.ro şi Multilind Wickelspray sunt alături de tine şi puiul tău. Răspunde până pe 22 octombrie la întrebarea de concurs şi poţi fi şi tu câştigătoarea unui flacon Multilind Wickelspray.

Știm cât de importantă este îngrijirea pielii bebeluşului tău şi cât de mult accent pui pe produsele de calitate atunci când vine vorba despre eficienţă. Pentru toate acestea, foloseşte Multilind Wickelspray. Previne eritemul fesier, calmează iritaţia şi protejează puternic pielea sensibilă a bebeluşilor.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Monica Florea
Andreea Boghian
Camelia Birlan
Victoria Costea
Adriana Lazar
Nicoleta Ilioiu
Raluca Cilibeanu
Maria Canache
Teodora Gaina
Cristiana Gont
Maria Corina Gheorghe
Loredana N. Ciurariu
Georgiana Mihai
Iulia Elena Oprea
Mihaela Florentina Apostoiu Gurau

Ce trebuie sa faci?

Pentru a te înscrie, răspunde la întrebarea din formularul de concurs: “Cum acţionează Multilind Wickelspray”. Răspunsul la întrebare îl găseşti pe Multilind.ro.

Premii

Luni, 24 octombrie, alegem 15 câștigătoare care vor primi câte un flacon Multilind Wickelspray . Atenţie, în perioada 1 – 8 noiembrie, după ce câştigătoarele au intrat în posesia premiului, sunt rugate conform regulamentului să trimită via email câte un testimonial privind eficacitatea produsului Multilind Wickelspray.

Regulament

 

Câştigătoarele noastre au testat Multilind Wickelspray şi ne mărturisesc eficacitatea acestui produs!

 

Gont Cristiana

Spray-ul a ajuns de ieri și nu a întârziat să își arate efectul încă de aseară. Bebe era plângăcios de la usturime (așa este când ai pielea albă…) și m-am grâbit să îl aplic. Amândoi am avut o noapte liniștită, cu treziri doar pentru papa. Sper să îmi fie în continuare un aliat de nădejde pentru a putea să zic că am găsit, în sfârșit, soluția pentru problema eritemului fesier, mai ales că m-am luptat cu aceasta problemă și la primii doi copii. Mulțumesc, încă o dată, pentru premiu!

Andreea Boghian
În primul rând, vă mulțumesc mult pentru premiul acordat!

Țin să vă spun ca am testat spray-ul Multilind și este foarte eficient, calmează iritația și este delicat cu pielea. E foarte fain că îl pulverizezi și nu trebuie să mai întinzi cu mâna, așa cum faci în cazul cremelor.

Adriana Lazăr

Am primit și testat spray-ul de la Multilind pe pielea băiețelului meu de 1 an. El are o piele foarte sensibilă ce se înroșește extrem de repede – în decursul a câteva ore poate ajunge de la o piele cu aspect normal la una cu eritem fesier foarte pronunțat, cu răni deschise. Dupa folosirea spray-ului de la Multilind aș avea următoarele aspecte pro si contra:

Pro: -ușor de aplicat comparativ cu cremele clasice

– mult mai igienic datorită modului de aplicare

– perfect pentru întreținerea zilnică a pielii si pentru protectie

Contra: – din păcate, în cazul în care deja s-a „instalat” roșeața puternică si au început să apară și mici fisuri în piele, nu mai funcționează; ustură chiar la contactul cu pielea.

Per total mi se pare un produs OK, perfect pentru întreținerea zilnică a pielii bebelușului și pentru prevenția eritemului, mulțumită oxidului de zinc pe care îl conține.

Mulțumesc pentru ocazia pe care mi-ați oferit-o de a testa un produs nou, de care nu am auzit până acum și care se prezintă într-o formă diferită față de clasicele creme pentru eritemul fesier.

Apostoiu Mihaela

Multilind Wickelspray este un miracol, îl folosim de câteva zile și pot să spun că face minuni. Fetița mea se bucură de nopți liniștite, fără lacrimi! Are o textură lejeră și pătrunde rapid în piele. Merită să-l folosiți!

Corina Heltianu

Vă mulțumesc foarte mult pentru premiul primit! Produsul Multilind Wickelspray este emolient, calmează iritațiile (roșeața), se aplică foarte ușor, fiind spray, și nu este nevoie de o cantitate mare.

Cilibeanu Raluca 

Mulțumesc Mami şi Multilind pentru premiu!

Multilind este recomandat mămicilor care au nevoie de cel mai nou ajutor în prevenirea eritemul fesier, în calmarea iritațiilor cutanate, cât și în protejarea pielii sensibile a bebelușului. Spray-ul ameliorează rapid iritațiile, senzatiile de arsură, este puternic emolient și se absoarbe rapid în piele. Sunt multumita de Spray-ul Multilind!

Monica Florea

Recomand din tot sufletul mămicilor să folosească Multilind Wickelspray! Ușor de aplicat (spray), fără parabeni, fără conservanți și fără parfum, Multilind Wickelspray este un adevărat miracol pentru pielea iritată a bebelușului! Se absoarbe imediat dupa aplicare, hrănește pielea în profunzime, formând practic o peliculă protectoare. Pielea devine catifelată, iar puiuțul va fi liniștit, calm și zâmbitor întreaga zi! Mulțumim Multilind Wickelspray pentru eficacitate!

Maria Canache

Fiind o mămică de gemeni, timpul este foarte prețios. De la început am renunțat la produsele ce necesită mult timp pentru aplicare. Mi s-a părut interesantă varianta spray și chiar s-a dovedit utilă și rapidă: agiți flaconul, pulverizezi la 5-10 cm în strat subțire și uniform și gata, iar la tumbe și hârjoneală. Voi recomanda produsul cu incredere. Este ceva util și ușor de aplicat. Mulțumim!

Roxana Teodora

De mare ajutor ne-a fost Multilind, nu știu de ce nu-l recomandă la farmacie. Mi se pare mult mai bun decat Bepanthene, care este gras. Multilind intră foarte ușor în piele, este ușor de folosit, igienic, iar pentru noi a făcut minuni în numai 2 zile! Vă mulțumim pentru ocazia de a testa un produs atât de eficient!

Iulia Oprea  

Sunt foarte mulțumită de produs, îl voi folosi mereu și îl voi recomanda și prietenilor. Mulțumesc!

Costea Victoria

Am folosit Multilind spray imediat ce l-am primit. Are o actiune rapidă și de durată. Cel mai ușor de folosit din tot ce am folosit până acum. Recomand cu mare drag!

Ilioiu Nicoleta

În aceste zile am testat flaconul de Multilind Wickelspray și mă declar foarte mulțumită. În primul rând, îmi place că este spray și că aplicarea pe pielea bebelușului este ușoară. Produsul este eficient, chiar cea mică a avut zona scutecului putin înroșită și a calmat-o. A vindecat rapid zona afectată. Se absoarbe ușor și nu lasă pete. Mulțumim!

In this article