(P) Câştigă premii pentru bebeluşul tău de la Multilind

1878 0

Mami.ro şi Multilind Wickelspray sunt alături de tine şi copilul tău. Răspunde până pe 20 noiembrie la întrebarea de concurs şi poţi fi şi tu câştigătoarea unui flacon Multilind Wickelspray.

Știm cât de importantă este îngrijirea pielii bebeluşului tău şi cât de mult accent pui pe produsele de calitate atunci când vine vorba despre eficienţă. Pentru toate acestea, foloseşte Multilind Wickelspray. Previne eritemul fesier, calmează iritaţia şi protejează puternic pielea sensibilă a bebeluşilor.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a te înscrie, răspunde la întrebarea din formularul de concurs: “Cum se aplica Multilind?”. Răspunsul la întrebare îl găseşti pe Multilind.ro.

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii sunt:

Cristina Urse
Daniel Petruta
Alina Georgescu
Theodora Marin
Ramona Amet
Ioana Voicu
Ionela Girtone
Elena Serban
Valentina Florentina Duta
Anamaria Mocanu
Lenuta Sanduleanu
Petra Moldoveanu
Ionica Aurelia Vasile
Valeria Marcu
Raluca Arabolu

Premii

Luni, 21 noiembrie, alegem 15 câștigătoare care vor primi câte un flacon Multilind Wickelspray. Atenţie, în perioada 5 – 11 decembrie, după ce câştigătoarele au intrat în posesia premiului, sunt rugate conform regulamentului să trimită via email câte un testimonial privind eficacitatea produsului Multilind Wickelspray.

Regulament

Câştigătoarele noastre au testat Multilind Wickelspray şi ne mărturisesc eficacitatea acestui produs!

 

Anamaria-Stefania Mocanu

Am încercat Bepanthen, Triderm, albastru de metil, violet de gentiana, crema de galbenele melkfet, Sudocrem. Timp de 3 săptămâni, încercare după încercare, credeam că nu-i mai dăm de cap. Multilind ne-a scăpat iîn 2 zile, intră foarte ușor în piele, este ușor de folosit, igienic! Rezultatele se văd de la prima folosire.

Valentina Florentina Duta

1. calmeaza si protejeaza pielea sensibila a fetitei noastre

2. previne eruptiile cutanate provocate de scutec si iritatiile pielii

3. este foarte usor de utilizat

4. nu l-am folosit in fiecare zi, doar cand am avut stict nevoie, dar isi face treaba cu brio

5. il recomandam si prietenilor nostrii pentru folosinta

6. pentru fericirea si zambetele copiilor si pentru linistea noastra sufleteasca sa sugeram sa folositi Multilind Wickel Spray – usor, rapid si igienic de aplicat

Theodora Marin

Produsul este nu numai eficient dar și sgur și blând cu pielea bebelușului.Respectând instrucțiunile de folosire prin aplicarea acestuia, am obținut o protecție ridicată și îndelungata împotriva iritațiilor produse de contactul pielii cu urina sau materiile fecale și totodată a eliminat pericolul apariției erupțiilor cutanate. De remarcat este faptul îmbucurător că nu usucă pielea copilului și că prin folosirea lui combinată cu o igienă riguroasă, pielea bebelușului nu va fi agresată de iritații sau erupții și acesta va avea confortul asigurat pe durata întregii zile.

Valeria Marcu

Multilind Spary este un produs foarte eficient împotriva iritațiilor. Îmi place că este ușor de utilizat, mult mai igienic decât alte produse și perfect pentru întreținerea zilnică sau la nevoie.

Lenuta Doina

În primul rănd este un produs ce nu conține coloranți, conservanți sau parabeni, deci un mare plus pentru acest produs . În al doilea rând este mult mai igienic și ușor de aplicat .Textura cremei nu este grasă,patrunde repede în piele și cel mai important, previne / calmează iritațiile eritemului fesier !
După mai multe aplicări, pot spune că este produsul de care chiar aveam nevoie  și pe noi ne-a cucerit ! Recomand cu mare drag acest produs …recomand Mutilind Spray !

Aurelia Ionica Munteanu

Am primit flaconul de Multilind Wickelspray exact când aveam nevoie.. Bebe meu de 8 luni se iritase la funduleț după un episod de diaree. Am primit flaconul la ora 5 jumatate. Eram cea mai fericită. L-am dat imediat pe bebe și pâna la ora 9 când i-am facut baiță deja se vedeau îmbunătățiri. Pielea lui nu mai era așa roșie. Am aplicat din nou Multilind Wickelspray dupa baie și ghici ce??? A doua zi nu mai era iritat deloc. Pe mine m-a convins și il voi folosi de acum încolo……voi?

Arabolu Raluca

Vă mulțumesc foarte mult pentru premiul acordat. Am testat produsul Multilins și sunt foarte mulțumită de eficiența lui, deoarece calmează iritațiile și lasă pielea bebelușului moale și catifelată.

Ionela Alexandra

Am folosit flaconul de Multilind Wickelspray din ziua în care l-am primit și sunt foarte mulțumită. O să îl folosesc în continuare și îl recomand tuturor mămicilor.

Cristina Urse

Sunt o mamică fericită, care a ales ce-i mai bun pentru copilul ei,o mamică care are de acum în colo un somn liniștit pentru că și copilul ei doarme liniștit. Cu spay-ul Mutilind am scăpat de eritemul fesier ,acum îl folosim doar pentru prevenție, dozarea este precisă, iar flaconul conține o cantitate mai mult decât suficientă pentru multe ore de liniște.

Petra Moldoveanu

Am primit produsul Multilind chiar cănd am avut foarte mare nevoie de el. Tocmai încercasem alte produse de pe piață, dar mai rău au iritat pielea bebelușului. Spray-ul Multilind și-a dovedit eficiența chiar după primele aplicări. Încă îl folosim, așadar îl recomand cu drag.

Elena Serban

Multilind este un produs excelent pentru pielea sensibilă a copiilor deoarece, nu conține conservanți, parfum sau parabeni. Eu l-am folosit și am fost cu adevărat impresionată de efectele lui. calmeaza foarte repede iritațiile și se absoarbe foarte ușor, lăsând pielea moale și catifelată. În cazul nostru și-a dovedit eficiența în 3 zile.

Ioana Voicu

Am folosit produsul chiar în a doua zi de când l-am primit și mă declar o mămică extrem de mulțumită. Îmi place pentru că se aplică sub formă de spray, este mult mai igienic si nu lasă pete.

Ramona Amet

Înainte să testez Multilind, foloseam un alt produs de care nu eram atât de mulțumită. Mă bucur foarte mult că am descoperit acest spray minunat care ne-a scapat de foarte multe probleme. Și-a dovedit eficiența chiar din a doua zi de când l-am încercat prima dată, așadar îl recomand cu încredere tuturor mămicilor.

Alina Georgescu

Mă bucur ca în sfârșit, pot spune că am scăpat de problema eritemului fesier în cazul copilului meu. Nu mai auzisem de Multilind până acum și inițial l-am folosit cu reticență, fiind foarte nerăbdătoare să văd ce efecte va avea supra pielii. Încă de la primul contact cu pielea a reacționat foarte bine calmând iritațiile.

Daniel Petruta

În primul rând, doresc să vă mulțumesc foarte mult pentru acest premiu! Citisem despre Multilind, însă n-am avut ocazia să îl testez până acum, așadar pot spune că mă declar o mămică mulțumită. Spray-ul nu conține parabeni, are o textură lejeră si se absoarbe repede. Recomand!

 

 

 

In this article