(P) Cat de des ar trebui sa faci sport pentru a vedea rezultate

322 0

Te poti mentine in forma cu putina ambitie si petrecand o parte din timpul tau din fiecare saptamana in sali de fitness sau piscine din Bucuresti. Insa intrebarea care apare in mintea tuturor este cat de mult efort si mai exact de cate ori ar trebui sa mergi la sala de fitness pentru a vedea rezultate,

Consesul antrenorilor de fitness este ca frecventa este foarte importanta, dar ca si mai importanta este consecventa. Este mult mai important sa te tii de sala si sa mergi constant pentru o perioada de minim 3 luni pentru a vedea rezultate concrete. De multe ori, dupa primele saptamani sau prima luna rezultatele care se vad sunt destul de mici, mai ales daca mergi la sala doar o data pe saptamana sau de doua ori. Asta nu inseamna ca nu vei vedea rezultate ci ca o schimbare mai dramatica in modul in care arati necesita timp si efort.


De cate ori te duci la sala depinde foarte mult si de cat de sedentar este stilul tau de viata,
dar si de ce faci la sala. Pentru persoanele care stau mare parte din zi pe scaun sunt recomandate macar trei vizite pe saptamana la sala, iar acestea sa fie de aproximativ o ora. In acea ora se poate combina un antrenament cardio cu antrenamente pentru tonifierea muschilor.

Este un mit faptul ca doamnele nu ar trebui sa faca execitii pentru tonifierea muschilor. Teama generala este ca vei dezvolta picioare sau maini prea groase, insa pentru a obtine muschi asa de mari si de puternici va trebui sa depui foarte mult efort si nu este ceva ce se intampla peste noapte, astfel incat sa nu te poti opri la timp. In plus, un corp tonifiat este mult mai atragator.

Pentru a merge cat mai des la sala este important sa faci lucrul acesta cat mai simplu. Poti opta pentru abonamentul 7card care iti da posibilitatea sa mergi la peste 50 de sali de fitness, inot sau aerobic intr-un singur abonament. Obtii un pret mult mai bun si poti merge de fiecare data la un alt tip de antrenament. Poti sa mergi la o sala cat mai aproape de tine sau la salile care au programul de fitness preferat. Fa din sport o obisnuita si, mai ales, o placere cotidiana si vei vedea in curand rezultatele.

Powered by SEO monitor

 

In this article

Join the Conversation