(P) Ce spune caruciorul copilului tau?

511 0

O curiozitate a acestui domeniu o constituie chiar parada dedicata parintilor ce vor sa se mandreasca cu bebelusii lor in cele mai inventive carucioare din orasul Volgograd aflat in Rusia.

Parada este una neobisnuita, iar parintii indrazneti defileaza imbracati adecvat alaturi de propriile creatii inventive in materie de carucioare pentru copii. Printre cele mai recente modele se numera carutul tanc sau caruciorul inspirat din carele alegorice grecesti.

Dintre carucioarele cele mai populare aflate in acest moment pe piata amintim:
Carucioarele sport ofera rezistenta, sunt masive, au sistem de frana centralizat, roţile din fată sunt roţi fixe sau pivotante, sistemul de înclinare în 4 poziţii al hamacului asigură o poziţie confortabilă în orice moment, centura de siguranta cu prindere in 5 puncte si ajustabila in 2 poziti.

Caruciorul tip umbrela combina designul inovator cu toate beneficiile unui carucior cu trei roti ce se poate transforma deasemenea si in unul clasic.

Caruciorul pentru avion poate fi pliat foarte mic in doi pasi, aduce un nou sens parintilor care sunt in miscare tot timpul. Caruciorul are flexibilitatea de a fi adaptat tuturor situatiilor. Spatarul poate fi ajustat in orice pozitie de la pozitia culcat pana in pozitia sezut, cu ajutorul unei curele.
Carucioarele pentru gemeni si carucioarele pentru tripleti reprezinta o alegere buna pentru familiile cu doi copii, respectiv trei copii, sunt reglabile, iar rotile din fata pot fi fixe sau pivotante, ajutand astfel la o pliere compacta. Vederea ampla conferita de fereastra parasolarului ofera un contact vizual permanent intre cei mici si parinti.

Bebe-mic.ro este magazinul care iti poate fi alaturi de tine pentru a lua decizia legata de caruciorul potrivit necesitatilor tale. In plus, vei gasi si o oferta variata de alte articole pentru copii, dintre acestea amintim scaune auto cu prindere cu centura sau cu sistem Izofix, paturi din lemn, scaune de luat masa, accesorii, leagane, trambuline, ghiozdane, triciclete.
Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina de web www.bebe-mic.ro

 

Powered by SEOmonitor
 

In this article

Join the Conversation