(P) Cele mai cool pulovere şi geci de toamnă

536 0

E timpul perfect pentru a-ti înnoi garderoba cu pulovere  şi geci de toamna cool, ca să ai în fiecare dimineaţă idei pentru o nouă ţinută memorabilă. Gasesti o colecţie mare de explorat in magazinul online TinaR: sute de modele la cele mai bune preţuri.  Ca să te ajutăm să alegi, iată câteva sfaturi din moda internaţionala.  

 
Investeşte în culori care înveselesc şi atrag atenţia. Şi aşa te aşteaptă o toamnă ploioasă, de ce să nu fii un pic altfel, de ce sa nu inspiri? 
Rozul vibrant e la putere in următoarele şase luni, a fost prezent în cam toate show-urile de pe podiumuri pentru sezonul rece. Verdele smarald e culoarea anului, aleasa ca favorita de Institutul Pantone intr-un 2013 in care, mai mult ca oricand, avem nevoie sa ne sporim sentimentul de armonie, echilibru, incredere!
 
Ai de unde alege în noua colecţie de pulovere si geci de toamnă şi iarnă de la TinaR, online; in septembrie, beneficiezi de livrare şi retur gratuite, stiai? 
 
Imbraca-te în straturi, cu suprapuneri cool, ca să te adaptezi la temperaturile fluctuante, dar si ca să fii sexy. Nu e o idee rea să ai mereu o geacă subţire cu tine, chiar dacă îţi place foarte mult cardiganul pe care-l porti. Trebuie sa ai neaparat o geaca de piele in garderoba, model clasic, de purtat si peste un pulover cuminte, dar si peste o rochie tricotata. Ca vedetele!
 
Te aşteptăm la TinaR , online, pentru a deveni vedetă oraşului tau în toamna această cu cele mai fashion outfit-uri!
 
Powered by SEO monitor
 
 
 
 

 

In this article

Join the Conversation