(P) Cine a castigat concursul „Mobilieaza camera bebelusului”?

3370 0

Sofia-Maria are numai un anisor si ceva, dar s-a nascut sub o stea norocoasa! Are o familie frumoasa care o iubeste nespus de tare, e sanatoasa, vesela si tare dragalasa! Si asta nu e tot… Micuta Sofia este si foarte norocoasa! Pentru ca din sutele de inscrieri la concursul nostru „Mobileaza camera bebelusului”, ea a fost aleasa drept castigatoare! Iar premiul a fost pe masura unei asa fetite… Fleximo i-a oferit un patut cu saltea, o comoda si o masuta de infasat.

Fleximo este un loc in care, de mai bine de sase ani, parintii de bebelusi si juniori pot gasi tot ce le trebuie pentru camera celor mici – de la mobilier si decoratiuni, la textile, corpuri de iluminat, jucarii si multe alte accesorii ingenioase. In tot acest timp, designerii interiori de la showroomul FLEXA din Bucuresti au facut sute de proiecte de amenajari si au fost primiti cu caldura in case unde rasuna rasul celor mici.

Danezii de la FLEXA au o traditie de peste 40 de ani in productia de mobila si accesorii pentru copii si dezvolta solutii complete pentru camera celor mici, tinand cont de nevoile acestora si de faptul ca, odata ce cresc, gusturile si aspiratiile lor se schimba. Din acest motiv, mobilierul FLEXA creste impreuna cu ei, folosind ingenios conceptul de modularitate. Cu trei fabrici si peste 140 de showroomuri deschise in Europa, danezii lucreaza indeaproape cu specialisti din diverse domenii pentru a dezvolta produse cu design contemporan, sigure, practice, prietenoase cu mediul, croite dupa nevoile copiilor.


unnamed (2)

In Romania, povestea a inceput cu deschiderea showroom-ului FLEXA din Galeria Mobexpert Baneasa si a continuat cu extinderea gamei de produse pentru a acoperi toate nevoile de amenajare, extinzandu-se in final si online, pe www.fleximo.ro. Fleximo a aparut din dorinta si nevoia de a ridica standardul in materie de mobilier si accesorii pentru cei mici, iar acum cuprinde o colectie ampla de produse dedicate copiilor intre zero si 15 ani, ce include tot ce au nevoie micutii in casa, afara, la joaca, la scoala sau la gradinita. Conceptul de la care a pornit povestea este lipsa compromisurilor, atat in ceea ce priveste calitatea produselor, cat si a serviciilor furnizate.

Astfel, in jurul Fleximo s-a creat o lume in care nu exista jumatati de masura, iar produsele sunt selectate dupa criterii de calitate a materialelor, sustenabilitate, siguranta, dar si impactul asupra copiilor si asupra mediului. in materie de mobilier, Fleximo a selectat doar furnizori care ofera mobilier finisat cu lacuri non-toxice, pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici. in materie de articole textile, in oferta Fleximo si-au facut loc numeroase articole realizate din bumbac sau materiale organice si sustenabile. Toate indeplinesc standardele europene de calitate si siguranta pentru cei mici si sunt aprobate si certificate de catre forurile internationale specializate.

Vrei si tu ca puiul tau sa aiba o camera de vis? Viziteaza Fleximo si nu vei regreta!

In this article