(P) Ciocobule pline de bucurie de la Milka Bubbly

594 0

 În această toamnă, Milka, cea mai puternică marcă de ciocolată din România, atât ca notorietate, cât şi ca imagine, vine cu o inovaţie: ciocolata Milka Bubbly, într-o formă unică, plină de ciocobule în interior şi în exterior.

 
Milka Bubbly este disponibilă în două sortimente de 100g: ciocolată cu lapte şi ciocolată albă cu înveliş din ciocolată cu lapte. Produsele sunt dedicate tuturor iubitorilor de ciocolată şi în mod special femeilor care, între momentele agitate din cursul zilei, îşi doresc câteva minute de linişte, în care să se bucure de ceva dulce şi uşor. 
 

“Milka Bubbly este o tabletă cu o formă unică care te binedispune când o vezi:
 este plină de bule mari de ciocolată atât la interior, cât şi la exterior, se topeşte treptat şi te răsfaţă cu binecunoscutul gust fin şi delicat. Bulele de ciocolată fină ţi se topesc în gură şi imediat vei uita de toate, iar zâmbetul nu va întârzia să apară” a declarat Anca Romila, brand manager Milka, Mondelez România.
 
Consumatorii vor putea experimenta noua senzaţie a ciocobulelor Milka Bubbly şi virtual, participând la activări specifice care vor fi create şi anunţate pe pagina deFacebook Milka, precum şi prin intermediul aplicaţiei de Facebook – Bubblifier care este lansată cu această ocazie.
 
“Cu fiecare bucăţică de ciocolată Milka sperăm să trezim partea aceea tandră din tine, să scoatem la lumină spiritul vesel şi deschis. Ne străduim să-ţi inducem acea stare în care râsul vine de la sine şi te face să străluceşti de bucurie. Credem că totul poate începe cu o bucăţică de ciocolată, cu un zâmbet, pe care îl dai mai departe şi care se transformă în ceva mult mai important: inocenţă, armonie şi tandreţe”, a completat Anca Romila.

In this article

Join the Conversation