(P) Citim în iarbă

502 0

Duminică, 25 mai, iubitorii de carte sunt aşteptaţi în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare ca să citească în aer liber şi să facă schimb de cărţi, în cadrul evenimentului Citim în iarbă. Intrarea este liberă. 

Citim în iarbă este un eveniment pentru toată familia şi se adresează tuturor celor cărora le place să citescă şi care iubesc natura; este, de fapt, o zi de lectură în parc.
 
“Probabil cea mai bună metodă de a-i învăţa pe copii că cititul e bun e propriul exemplu. Aşa că vă invităm să vă dedicaţi ziua de 25 mai familiei şi lecturii în aer liber. Citim în iarbă e un eveniment relaxant ca o zi de weekend: stăm pe gazon şi citim o carte bună cu familia alături” spune Laura Ivăncioiu, din partea agenţiei de PR DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.
 
„Banca Românească încurajează lectura în rândul celor mici şi susţine activităţile în familie. Cărţile ne lărgesc cunoştinţele şi ne inspiră în a avea idei originale. Tocmai din această cauză ne dorim să avem cât mai mulţi participanţi la evenimentul Citim în iarbă, cu mic, cu mare, toată lumea să se bucure de beneficiile lecturii în aer liber”, au declarat reprezentanţii Băncii Româneşti.
 
Toţi cei prezenţi la eveniment vor putea face schimb de cărţi. „Fie că sunt cărţi care nu mai corespund vârstei copiilor, fie că pur şi simplu vreţi să le daţi – aduceţi-le în Herăstrău pe 25 mai şi veţi pleca acasă cu poveşti noi” adaugă Laura Ivăncioiu.

In this article

Join the Conversation