(P) Citim în iarbă, în Herăstrău, pe 28 septembrie

335 0

Veniţi cu pături, ne aşezăm pe iarbă şi le citim copiilor dragi din viaţa noastră (fii, fiice, nepoţi, nepoate, prieteni, vecini) poveştile noastre preferate. Sau ale lor. 

 
Citim in iarbă începe la ora 10.00 şi durează până la ora 20.00. Cuprinde şi o serie de activităţi frumoase pentru copii: schimb de cărţi (susţinut de prietenii noştri de la Bookblog), bibliotecă în aer liber (organizată de Editura Litera), Teatrul Zurli pentru copii, ateliere de creaţie şi workshop-uri susţinute de Step by Step. Avem şi o mulţime de cadouri drăguţe de la partenerii noştri (La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen, Litera).
 
Sponsorii ediţiei din acest an sunt Orange şi Banca Românească.
„Ne bucurăm să susţinem iniţiativele care pun preţ pe universul fabulos al cărţilor. Banca Românească îi aşteaptă alături pe toti pasionaţii de lectură să Citească în iarbă şi să afle mai multe inclusiv despre universul financiar-bancar”, spun reprezentanţii Băncii Româneşti.
 „Vă aşteptăm să vă aşezaţi pe iarbă şi să le citiţi copiilor sau nepoţilor povestea preferată. Dacă vă uitaţi cartea acasă, vă ajutăm noi.” spune Laura Ivăncioiu de la agenţia de relaţii publice DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.
 
Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook. 
 
 

In this article

Join the Conversation