(P) Cum sa alegi caruciorul perfect

462 0

La o simpla cautare pe Internet iti apar in fata zeci si sute de variante. Ce o fi mai bun? Ce o fi mai avantajos? De ce o fi nevoie de atatea tipuri de carucioare pentru copii

Poate la un moment dat o sa apara si ideea de drive test pentru carucioare pentru ca abia dupa ce il folosesti pentru o iesire sau doua in parc iti dai seama daca ai facut o alegere buna.
Si totusi, niste “secrete” ale celor ce au trecut deja prin acest proces te pot ajuta sa iei o decizie.
 
Probabil ca primul carucior il alegi atunci cand cel mic face cateva luni (asta daca nu ai primit deja 2 sau 3 in salonul de la maternitate). Daca este asa, neaparat trebuie sa te orientezi catre un carucior special pentru copii mici, in care acesta poate sa stea pe spate. O varianta si mai buna este de a cauta carucioare 2 in 1 care “stiu” sa se lase si la orizontala, dar pot fi folosite si in pozitia sezut sau care iti permit sa folosesti sezutul pe post de cos de masina . Este de mare ajutor un astfel de carucior, mai ales pentru bugetul tau viitor, desi initial investitia va fi un pic mai mare. 
 
Daca esti la al doilea carucior, poate, pentru un copil care a depasit 1 an de zile si in optiuni are acum si mersul pe jos, poti alege un carucior mai simplu si mai usor pentru ca vei fi nevoit sau nevoita, in calitate de parinte, sa il plimbi cu tine prin magazine, sa sari zeci de borduri, sa urci sau sa cobori scari, sa impingi de caruciorul gol in timp ce ai bratele pline de plase si, evident, de copil. 
 
Foarte util iti va fi un carucior rabatabil sau carucior tip umbrela care sa se stranga rapid si care sa ocupe relativ putin loc in portbagaj si in casa.
In rest, foarte mult in alegerea ta tine de aspectul exterior, design si eventual accesoriile pe care doresti sau nu sa le cumperi: pelerina de ploaie, invelitoare pentru picioruse, suport pentru sticla de lapte. Pentru alegerea cea mai buna te invitam sa vizitezi www.bebe-mic.ro. Mult succes la cumparaturi!
 
Powered by SEOmonitor
 
 
 

 

In this article

Join the Conversation