(P) Este timpul sa treci la colectia de iarna

287 0

Mamicile au dreptul sa se planga si mai tare de acest anotimp cand orice iesire din casa dureaza cu cel putin 20 de minute in plus. Trebuie acum sa cauti prin toata colectia de iarna pentru copii cele mai potrivite haine, cizme, fulare sau manusi si apoi sa incerci sa le asezi intr-o ordine fireasca pe cel mic, care este nerabdator sa scape cat mai repede de acest supliciu al imbracarii in straturi.

Dar cum vremea nu o poti schimba decat cu un bilet de avion in Tenerife sau in alte locuri mai blande in aceasta perioada a anului, trebuie sa faceti fata, tu si cel mic, sezonului rece. De aceea trebuie sa dai o raita prin magazine sau, mai simplu, sa cauti online de langa confortul oferit de caloriferul cald lucrurile care mentin caldura si ofera confortul necesar copilului in casa si in plimbarile pe afara. Pentru carucior iti trebuie neaparat un saculet special pentru picioare sau botosei, cizme speciale si haine adecvate. Pentru masina ti-ar fi util, daca cel mic este inca la etapa de biberoane, un incalzitor auto special. Face minuni mai ales ca poate fi folosit si in casa. Poti sa incerci si noile paturi electrice sau perne electrice. Foarte utili, mai ales pentru bebelusi sau copii pana la 2 ani, sunt sacii de dormit cu maneci care te scapa de grija invelitului permanent in timpul noptii.
 
Sunt multe lucruri frumoase si utile pe care le poti si trebuie sa le adaugi in garderoba celor mici, dar evident, nu trebuie sa uiti de lista de jucarii de pus sub brad sau de saniuta cu care sa testezi inclinatia pantelor din parcuri sau de la munte.
 
Si cum vremea de afara nu este prea prietenoasa pentru a alerga prin magazine, poti alege cam tot ce ai nevoie de pe magazinele online destinate bebelusilor si copiilor cum este Bebe ABC unde poti sa iti adaugi in cos oricate lucruri pentru ca nu le cari tu la masina si din masina in casa. Iti sunt livrate direct la usa ramanand sa te bucuri doar de despachetat ambalaje si de probat impreuna cu cel mic sau cei mici.
 
Powered by SEO monitor
 

In this article

Join the Conversation