(P) Experţi în homeopatie

274 0

PlantExtrakt oferă produse naturale, la preţuri accesibile, care să permită o utilizare repetată. Folosind metode moderne de extracţie, se conservă profilul natural al compuşilor activi, produsul dobândind o valoare superioară pentru menţinerea sănătăţii.

PlantExtrakt se mândreşte cu furnizori de talie mondială din Germania, Elveţia, Franţa pentru ambalaje primare sau materie primă provenită din plante exotice. Fiind singurul producător român de medicamente homeopate, certificate GMP (certificare de standarde obligatorii în domeniul farmaceutic), în portofoliul PlanktExtrakt vei putea găsi:

Diluţii Homeopate – soluţii şi granule care acoperă nevoi ale pacienţilor cu afecţiuni tratate de medicul homeopat. Produsele sunt fabricate şi în serii mici, pentru ca fiecărui pacient să-i poată fi prescrisă diluţia corespunzătoare. Mai mult, diluţiile speciale, dificil de obţinut, se pot fabrica pe bază de comandă din partea medicului homeopat.

Tincturi mamă – fabricate după o metodă superioară de extracţie, respectând standardele farmaceutice şi Farmacopeea Homeopată Germană.

Macerate Glicerinice (Gemoterapie) – în formule unitare sau complexe, maceratele glicerinice fabricate la Laboratoarele PlantExtrakt sunt un experiment început acum mai bine de 15 ani, şi care îşi arată acum roadele: cu un numar de 68 de Macerate Glicerinice unitare şi 20 de formule complexe (Polygemma), această gamă de produse se află la graniţa dintre homeopatie şi fitoterapie, reunind beneficiile acestora.

Fitoterapice – o gamă modernă de produse naturale, obţinute din surse controlate şi din plante proaspete.

Intră pe www.plantextrakt.ro pentru a descoperi toate produsele.

In this article

Join the Conversation